Audi Logo
 
 
Audi A6 Limousine

Klasszikus szépség atletikus vonásokkal

Elejétől a hátuljáig, azaz újszerű struktúrával kialakított Audi Singleframe hűtőrácsától egészen új formájú hátsó diffúzoráig sportos és elegáns megjelenés jellemzi az Audi A6 Limousine advanced felszereltségi szintjét.

Egyértelmű állásfoglalás – minden szempontból

A szélesített Audi Singleframe hűtőrácstól a sportos krómelemekkel díszített szélső légbeömlő nyílásokon át, egészen a keskeny fényszórókig – az Audi A6 Limousine eleje progresszív karakterével valóban meggyőzőnek bizonyul. A még határozottabb vállöv a kerékjáratok feletti hangsúlyos domborulatokkal közösen a quattro architektúrát emeli ki. A külső visszapillantó tükrök sportos stílusban az ajtók vállán kaptak helyet.

Tér, amely többet kínál

Az Audi A6 Limousine nagyvonalúan méretezett beltere számos kényelmi funkcióval, egyénileg beállítható kezelési koncepcióval és alacsony zajszinttel kényeztet.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A6 Limousine modellt!

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon kerülőútja” nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11,10 a témavilág11,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant8 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Agilisabb, fordulékonyabb, sportosabb

Az alapfelszereltséghez tartozó progresszív kormányzás kifejezetten sportos áttétele révén erőteljes menetdinamikai tulajdonságokat kölcsönöz az autó számára, míg a kívánságra rendelhető dinamikus összkerékkormányás3 jelentősen növeli agilitását és fordulékonyságát. Az extrafelszereltségként kínált, 21 col peremátmérőjű kerekek3 az atletikus karakterét emelik ki, miközben még színvonalasabb zajkomfortról is gondoskodnak.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A6 Limousine modelljét az Audi exkluzív kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Fényhatások mély benyomást keltő élménye

A LED-technikájú beszállófény10 Audi-karikákat a talajra vetítve gondoskodik semmi mással össze nem téveszthető fellépésről.

 

Audi A6 Avant

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 5,4–6,7 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.