Audi Logo

A jövő első osztálya

Audi grandsphere concept¹ tanulmányával a négykarikás márka a jövő limuzinjának egy interpretációját mutatja be. Látványos koncepciómodelljei sorozatának második tagja a holnap első osztályú autózásának kényelmére kínál betekintést, amely elektromos, automatizált², intuitív - és bőséges egyéni térrel szolgál a magával ragadó élményvilághoz.

 

Audi grandsphere concept¹ világpremierjének különlegességei

Az autó, mint az "élmények eszköze" ("Experience Device") és platformja, amely minden érzékszervünket megszólítja. Az Audi grandsphere koncepció mögött meghúzódó jövőkép az ingolstadti Audi Design Centerben öltött formát, amely így ideális helyszín a koncepciómodell élő stream keretében szervezett, nyilvános digitális világpremierjére. Élje át ismét, amint Hildegard Wortmann, az AUDI AG igazgatótanácsának tagja, Henrik Wenders, az AUDI márka igazgatója, Marc Lichte, az AUDI AG formatervezési vezetője és dr. Christiane Zorn, az AUDI AG termékmarketing-vezetője ünnepélyesen leleplezi az Audi grandsphere concept¹ tanulmányt.

 

A holnap – made by Audi

Amint a további koncepciómodellek, az Audi grandsphere concept¹ is betekintést nyújt az Audi jövőjére. Kik állnak azonban a koncepció mögött? A dokumentumfilmben fejlesztők, formatervezők és technikusok szólalnak meg, betekintést nyújtva a folyamatba, amellyel lehetővé vált az Audi grandsphere concept¹ megvalósítása.

A vízió – a jövő

Az Audi grandsphere concept¹ több puszta autónál - s nem is egyedi példa. Tanulmánymodellek egész családjához tartozik, amelyekkel az Audi aktívan kívánja alakítani a prémiummobilitás jövőjét.

¹Az itt bemutatott jármű koncepciómodell, amely nem kapható sorozatgyártású kivitelben. ²Az itt bemutatott jármű koncepciómodell, amely nem kapható sorozatgyártású kivitelben. A bemutatott automatizált vezetési funkciók jelenleg fejlesztés alatt álló technikák, amelyek nem érhetők el sorozatgyártású modellekhez és csak a rendszerek működési határain belül alkalmazhatók. A műszaki rendszerek és funkciók minden bemutatott alkalmazási lehetősége csupán egy lehetséges koncepciót képvisel és az adott ország jogszabályi előírásainak függvénye.