Audi Logo

A teljesítmény hozzáállás kérdése

Az Audi S/RS modellek azon szenvedélyünk megtestesítője, mellyel nap mint nap újra és újra fellelkesítsük Önt .

Színtiszta energia és progresszív teljesítmény - Az Audi RS e-tron GT

Szoborszerűen plasztikus formavilága az Audi RS-modellek semmi mással össze nem téveszthető karakterével ötvözi a Gran Turismo modellek dinamikus arányait.

Az autó újraértelmezésének igénye már a puritán dizájnban is tükröződik, amelyet az aerodinamikus teljesítmény ihletett. A progresszív luxus itt olyan motivációvá lép elő, amely még intenzívebbé teszi a vezetés érzelmekben eleve gazdag élményét. Jellegzetes stílusjegyek a vörös rombuszos RS-emblémák, s mély benyomást keltő az erő, amit tisztán elektromos quattro összkerékhajtásával az Audi RS e-tron GT kínál: az első és a hátsó tengely egy-egy motorja együttesen akár 440 kW teljesítményt produkál.

Élménygyorsító - Az Audi RS 4 Avant

A sportautók high-performance menetteljesítményei és a családi autók funkcionalitása - ezeket egyesíti magában az Audi RS 4 Avant. Szokatlan dizájnja és kompromisszumot nem tűrő sziluettje azonnal egyértelművé teszi: itt a sportosság a program.

A vezetés dinamikus élménye

Az Audi RS 4 Avant extrafelszerelésként rendelhető RS-dinamikacsomagja a Dinamikus kormányzás, a Sport-differenciálművel kiegészített quattro összkerékhajtás és a Dinamikus csillapításszabályzás (Dynamic Ride Control; DRC) rendszerével működő RS-sportfutómű plusz technikáival bizonyul meggyőzőnek. A szériafelszereltséget bővítő Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer lenyűgözően széles palettát biztosít a vezetés élménye számára - mielőtt még a 280 kilométer/órás végsebességnél működésbe lépne a motor elektronikus leszabályzása.

Amikor a cél a rajt - Az Audi RS 5 Coupé

Ahol formát ölt a színtiszta dinamika: erőtől duzzadó, markáns orrkialakítás, természetesen ívelő kupévonalak, dominánsan széles kiállás és impozáns far. Mindezt 331 kW (450 LE) teljesítménnyel 2,9 literes, V6-os TFSI biturbo-motor mozgatja - az RS 5 Coupé2 mély benyomást keltő formában testesíti meg vérbeli high-perfomance karakterét.

A dinamika újszerű élménye

Indítsa be Audi RS 5 Coupé modelljét és tapasztalja meg a hamisítatlan RS-dinamikát! Az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszerben a már megszokottakon túl két új - RS1 és RS2 - üzemmódot is beállíthat, illetve elmenthet az MMI touch érintőképernyőn, ezután pedig már a kormánykerék RS Mode gombjával aktiválhatja személyes performance-beállításait. Az extrafelszerelésként Sport-differenciálművel kiegészíthető quattro összkerékhajtás megbízható vonóerőátadási képességekről gondoskodik a mély benyomást keltő menetdinamika és az agilis irányíthatóság szolgálatában.

Audi RS 5 Sportback - Már indulástól meggyőző

Az Audi RS 5 Sportback több, mint csupán sportos jármű - élje meg prémiumszinten a funkcionalitás, a kényelem és a dinamika élményét! Markáns RS-dizájnelemek ígérnek csúcsszínvonalú sportosságot, amit Ön a nagyteljesítményű, 2,9 literes, V6-os TFSI biturbo-motor és a quattro összkerékhajtás révén mindenkor biztosan adhat át az útfelületre.

Erő és kontroll

Gyors sprintek - magabiztosan, mégpedig az extrafelszerelésként Sport-differenciálművel kiegészíthető quattro állandó összkerékhajtásnak és az optimalizált kapcsolási időkkel működő, sportos hangolású, nyolcfokozatú tiptronic sebességváltónak köszönhetően. Tapasztalja meg az alapfelszereltséghez tartozó RS-sportfutómű élményét, amellyel az Audi RS 5 Sportback biztosan fekszik az úton. A Dinamikus csillapításszabályzás (Dynamic Ride Control; DRC) rendszerével működő, extrafelszerelésként rendelhető RS-sportfutómű plusz technikájával Ön még színvonalasabb kanyardinamikát és menetstabilitást élvezhet.

A siker jutalma a menetszél - Az Audi RS 6 Avant

Üzleti megbeszélésre vagy családi kirándulásra - mondjon igent az Audi RS 6 Avantra! Nagyteljesítményű sportautóként ugyanis olyan kompromisszumot nem tűrő dizájnt ígér, amely magasfokú mindennapos használhatósággal párosul - szerelem első utazásra.

Erőteljes kisugárzás: a külső dizájn

Az Audi RS 6 Avant számos RS-specifikus elemmel tűnik ki. Hátulja az RS-lökhárítóval, az integrált RS-diffúzorbetéttel és a dinamikus tetőlégterelővel egyértelmű állásfoglalást fogalmaz meg, míg az egyaránt hangsúlyosan domborodó első és hátsó sárvédőkkel kiszélesített karosszéria, a keret nélküli Audi Singleframe hűtőrács, az első RS-lökhárító és a nagyméretű szélső légbeömlő nyílások az eleje impozáns RS-dizájnjára irányítják a tekintetet.

Víziókat ébreszt - Az Audi RS 7 Sportback

Vad és zabolátlan vagy magabiztos és esztétikus? Az Audi RS 7 Sportback formájában meg is született a döntés: mindkettő. A Tangóvörösben ívelő, s a kupékat idéző, elegáns vonalvezetés a V8-as TFSI-motor nyers erejével, az innovatív technika pedig intuitív dinamikával találkozik. Tapasztalja meg Ön is a lenyűgöző élményt, amikor nem kell kompromisszumokat kötnie!

Már első pillantásra kivételes

Sportos tetővonalával az Audi RS 7 Sportback minden környezetben vonzza a tekintetet. Széles "vállak", csillogó "szemek" és vad "természet" - markáns dizájnja minden pillanatban abszolút meggyőző. Az RS-modellekre jellemző széles kialakítás, a LED-fénysáv és a széles Singleframe hűtőrács egyaránt a kiemelkedő menetteljesítmények látható kifejezői.

Az Audi RS Q3 - Céltudatos, már indulás előtt

Az új, nagyteljesítményű kompakt-SUV Audi RS Q3 révén az atletikus dizájn magasfokú mindennapos használhatósággal találkozik, míg a legendás, 2,5 literes TFSI-motor a quattro összkerékhajtással közösen gondoskodik a vezetés élvezetes élményéről.

Maga írja szabályait

Az új Audi RS Q3 egyéni formai nyelvezete jól láthatóvá tett menetteljesítményekkel kelt mély benyomást. Hátulja diffúzorelemmel kiformált, RS-specifikus lökhárítóval, fekete végcsövekkel szerelt, nagyméretű ovális kipufogókkal és RS-specifikus tetőlégterelővel gondoskodik erőteljes lezárásról. Az RS-lökhárító a fényes fekete Singleframe hűtőráccsal pedig kifejezetten dinamikus megjelenést kölcsönöz elejének.

Jó ok a kerülőútra - Az Audi RS Q3 Sportback

Jellegzetes RS-specifikus elemei is hozzájárulnak a kompakt SUV-kupé crossover-modell összességében kimondottan sportos dizájnjához. Motorházfedele alatt 2,5 literes TFSI-motor produkál 294 kW (400 LE) teljesítményt.

Feltűnően más

Az Audi RS Q3 Sportback menetteljesítményei azonnal jól láthatók. Hátulja diffúzorelemmel kiformált és fényes fekete vízszintes pengemotívumokkal (Blade) díszített, RS-specifikus lökhárítóval és RS-specifikus légterelővel gondoskodik erőteljes lezárásról. Elöl az RS-lökhárító és a fényes fekete Singleframe hűtőrács tűnik fel.