Audi Logo
 

Teljesítmény

294

kW (400 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,5

s

Maximális forgatónyomaték

480

Nm

Célratörő – már a kezdetektől

Amikor az atletikus formavilág magasfokú mindennapos használhatósággal találkozik – ez az Audi RS Q3 nagyteljesítményű kompakt SUV-modell. A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Viszlát unalom!

A legendás 2,5 literes, öthengeres TFSI-motor és a csillapításszabályzással3 működő RS-sportfutómű plusz minden egyes utat valóságos kalanddá varázsol, tovább növelve a menetdinamikai képességeket és a stabilitást. A tervezők azonban az ellentétes oldalra is gondoltak, mégpedig a feketére vagy vörösre2 fényezett féknyereggel szerelt RS-fékberendezésre és az antracitszürke, vörös vagy kék féknyereggel választható RS-kerámiafékekre2.

dynamische Seitenansicht des RS Q3

Maga írja a szabályait

Az új Audi RS Q3 egyedülálló formai nyelvezete jól érzékelhető performance-karakterrel bizonyul meggyőzőnek. Hátulja diffúzorelemmel, az RS sportkipufogó-rendszer2 nagyméretű ovális végcsöveivel és fényes fekete betétekkel kialakított, RS-specifikus lökhárítóval, illetve ugyancsak RS-specifikus tetőlégterelővel gondoskodik erőteljes lezárásról. Eleje számára a fényes fekete Singleframe hűtőráccsal közösen RS-lökhárítója biztosít dinamikus fellépést. Az erőteljesen kidomborodó sárvédők a 21 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal2 kiemelkednek ebből a modellkategóriából.

Audi RS Q3 Seitliche Heckansicht mit Model an der Seite

Esélyt sem ad a kompromisszumoknak

Dinamikus, atletikus stílusa az Audi RS Q3 utasterében is harmonikus folytatásra lel.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban4,5 a témavilág2,4 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz2 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant12 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Elegendő hely minden elképzelhető számára

Az utastérben akár öt személy is helyet foglalhat, amihez a hátsó ülés hosszirányban 150 milliméteres távon, támlájának dőlésszöge pedig hét fokozatban állítható. Terjedelmesebb tárgyak szállításakor a csomagtartó a hátsó üléstámla lehajtásával 530 literről egészen 1525 literig bővíthető.

Rückbank Ansicht des Audi RS Q3

Audi exkluzív

Alakítsa inspiratív egyedi darabbá Audi RS Q3 modelljét az Audi exkluzív7 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

 
Audi RS Q3 Sportback Seitenansicht

Audi RS Q3 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 9,6-10,3 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak. Megjegyzés: A külső fényezés csak feláras Audi exkluzív egyéni színként rendelhető.