Audi Logo

Audi Q3

Az Audi Q3 immár 2011 óta szerepel a piacon, s azóta is a kompakt-SUV kategória egyik legnépszerűbb tagja. Az Audi a stílust, a teljesítményt, a fejlett technikát és a praktikus funkcionalitást ötvözi Q3 sorozatában, kiváló választássá avatva mindazon vásárlók számára, akik városi forgalomban és autópályán is a vezetés kimagasló élményét nyújtó SUV-modellt keresnek.

Az Önnek legmegfelelőbb Q3

Fedezze fel hatféle modellváltozatában e sokoldalú kompakt-SUV családot! A belépőszinttől egészen a nagyteljesítményű RS-modellekig és a különféle hajtásrendszer-változatokig Q3-modellek széles választéka áll rendelkezésre a különböző igények és ízlések szerint. Az alábbiakban az Audi Q3 modellek kínálata tekinthető át.

Audi Q3 – jellegzetes SUV

Az Audi Q3 jellegzetes családi SUV-modellként funkcionalitásával és a nagyvárosi életstílust idéző megjelenésével kelt mély benyomást, miközben bőséges helyet kínál a pakoláshoz. Ennek megfelelően Ön városban vagy akár távoli terepeken is megbízhat Q3 modelljében, mindenkor kellemes menetdinamikai tulajdonságokat élvezve. A Q3 a TFSI- és a TDI-szegmens különböző motorváltozataival kapható, amelyek teljesítménypalettája 110 kW (150 LE) és 180 kW (245 LE) között húzódik.

Olyan fejlett technikáival, mint például az MMI infotainment-rendszer, az Audi connect szolgáltatások és a különböző vezetéstámogató rendszerek, a Q3 a vezetés kiemelkedő, egyben biztonságos élményével szolgál.

A Q3 intense különleges modellváltozat

A Q3 intense különleges modellváltozatok speciális hajtásrendszereikkel bizonyulnak meggyőzőnek: autója konfigurálásakor Ön többféle intense hajtásváltozat közül választhat.

Széleskörű alapfelszereltségnek köszönhetően – ahol a Kényelem- és a Technika-csomag már egyaránt a szériafelszereltség része – Ön mindig egy lépéssel előrébb járhat a Q3 intense modellekkel:

A Kényelem-csomag a fűthető ülések mellett a Rakodóhely- és csomagtér-összeállítást, elektromos mozgatású csomagtérajtót és kétzónás komfort automatikus légkondicionáló berendezést foglal magában. A vezetés élményét automatikusan sötétedő belső visszapillantó tükör, a Parkolássegítő rendszer plusz és a Sebességszabályzó rendszer teszi még kellemesebbé.

Audi Q3 Sportback TFSI e Seitenansicht

„Felvillanyozó” sokoldalú tehetség

Az Audi Q3 TFSI e az Audi Q3 még környezetkímélőbb változata, amellyel Önnek a kompaktmodellek egyetlen előnyéről sem kell lemondania. Ez a hibrid SUV-modell dinamikusan ötvözi az elektromos hajtást a TFSI belsőégésű motorral, s akár 180 kW (245 LE) kombinált teljesítményével és mintegy 45-51 kilométer elektromos hatótávjával a Q3 TFSI e a vezetés kiváló és gazdaságos élményével szolgál. A Q3 álló helyzetből mindössze 7 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra.

A Q3 TFSI e nagyfelbontású MMI-képernyővel is rendelkezik, az Audi virtual cockpit műszeregység pedig az elektromos teljesítményről és az akkumulátor töltöttségi szintjéről is nyújt információkat. A kényelmet szolgáló bőséges térkínálata mellett e SUV-modell mindenkor jól felismerhető, elegáns és sportos megjelenésével is meggyőző. Az Audi Q3 TFSI e tökéletes választás mindazoknak, akik a teljesítmény, a stílus és a környezetbarát üzem együttesét keresik.

Seitenansicht Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback – extrovertált SUV-kupé

A sportos és elegáns Audi Q3 Sportback a kupék sportos vonalaival ötvözi praktikus formavilágát. Megjelenésében tetőlégterelő és sportos orrkialakítás jellemezte dinamikus sziluettjével vonz, színvonalas kényelmet és funkcionalitást kínáló beltere pedig tágas térkínálatával csábít. Vezetőjének bőséges helyet biztosít, miközben csomagterének térfogata 530 és 1400 liter között alakítható. TDI- vagy TFSI-technikával működő erőteljes motorjaival a szigorú WLTP-szabvány szerint mérve is mindössze 4,5-7,5 literes fogyasztást produkál 100 kilométerenként, és S line felszereltséggel is szerepel a választékban.

A Sportback változat szintén a legkorszerűbb technikával rendelkezik, amely még dinamikusabbá teszi az úton. Műszaki szempontból az extrafelszereltségként rendelhető sportfutómű és a progresszív kormányzás finomítja tovább a vezetés élményét, miközben környezetmegfigyelő kamerák rendszere és az Adaptív menetasszisztens is támogatja a vezetőt. A Q3 az MMI infotainment-rendszerrel és digitális műszeregységgel készül, így már semmi sem állhat az elegancia és magasfokú funkcionalitás mentén kínált dinamikus menettulajdonságok útjában.

Audi Q3 Sportback TFSI e

Audi Q3 Sportback TFSI e – „Felvillanyozó” fellépés

Az Audi hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) SUV-modellje utcán és terepen egyaránt meggyőző teljesítményt produkál. Gazdaságos üzemű TFSI-motorjának és elektromos hajtásának köszönhetően a Q3 Sportback TFSI e takarékos, ezáltal környezetkímélőbb alternatívát kínál.

A Q3 Sportback TFSI e mindenekelőtt innovatív hibridhajtásával tűnik ki. Akár 180 kW (245 LE) kombinált teljesítményével és akár 50 kilométer tisztán elektromos hatótávjával a vezetés különleges és gazdaságos élményével szolgál. E motorizáltsággal a Q3 Sportback TFSI e álló helyzetből mindössze 7,3 másodperc alatt gyorsíthat fel 100 kilométer/órára.

Az autó olyan műszaki megoldásokkal is rendelkezik, mint az Audi virtual cockpit műszeregység, az MMI Navigációs rendszer és az Audi connect rendszere. Ezek a fejlett technikák és funkciók még élvezetesebbé és kényelmesebbé teszik a vezetést. A Q3 Sportback TFSI e emellett nemcsak magasszíntű funkcionalitásával tűnik ki, hanem vonzó megjelenésével is.

dynamische Seitenansicht des RS Q3

Audi RS Q3 – célratörő, nagyteljesítményű SUV-modell

Ha erős és sportos SUV-modellt keres, egyértelműen az Audi RS Q3 a megfelelő választás. E modell meggyőző motorteljesítményével, számos fejlett technikájával és elegáns, sportos formavilágával bizonyul vonzónak.

2,5 literes, öthengeres motorjával az RS Q3 akár 294 kW (400 LE) teljesítményt és 480 newtonméter maximális forgatónyomatékot is produkálhat, így RS-sportfutóművével álló helyzetből mindössze 4,5 másodperc alatt is felgyorsíthat 100 kilométer/órás tempóra, végsebessége pedig 280 kilométer/óra.

Egyedülálló dizájnjával az RS Q3 megjelenésében is igazán meggyőző, RS-specifikus tetőlégterelővel és diffúzorelemmel kiformált hátsó lökhárítóval hangsúlyozza dinamikus fellépését. A SUV-modell beltere is sportos megjelenésével és színvonalas kidolgozásával tűnik ki.

Heckansicht des Audi RS Q3 Sportback

Audi RS Q3 Sportback – kompakt SUV-kupé-crossover

A kompakt SUV-kupé-crossover a dinamikus formavilág és az erőteljes vezetés élményének egyedülálló kombinációját kínálja. Az RS Q3 Sportback 2,5 literes, öthengeres TFSI motorja 294 kW (400 LE) teljesítményt és 480 newtonméter maximális forgatónyomatékot bocsát a vezető rendelkezésére. E tekintélyes teljesítménnyel mindössze 4,5 másodperc alatt teljesítheti a 0-100 kilométer/órás sprintet, végsebessége pedig 294 kilométer/óra. Az RS Q3 Sportback specifikusan hangolt progresszív kormányzást is kapott, amely az RS-sportfutóművel közösen minden egyes utat szenzációvá varázsol.

Meggyőző teljesítménye mellett az RS Q3 Sportback a jól átgondolt dizájnjával is mély benyomást kelt. Beltere sportos stíluselemekkel és kiváló minőségű anyagokkal tűnik ki, miközben a SUV-kupé az utasok és a csomagok számára is elegendő helyet kínál.

További megoldások az Audi Q3 számára

A kerékpározás szerelmeseinek különösen is érdemes kiemelni a Kerékpáros-csomagot, amely felár ellenében a kerékpárok egyszerű és biztonságos szállítását segíti. Az összeállításban vonóberendezés és kerékpártartó szerepel.

A kerékpártartó anélkül teszi lehetővé két kerékpár vagy e-bike szállítását, hogy az autóban kellene helyet kialakítani számukra. Igény szerint a tartó harmadik kerékpár számára tovább bővíthető, így Ön egyaránt egyszerűen és kényelmesen szállíthatja utasait, a csomagokat és a kerékpárokat.

Az Audi Q3 kényelmét – különösen a hosszabb utazások és a nyaralás során – növeli a középső kartámasszal kiegészített, elcsúsztatható hátsó ülés plusz, amely így nem csupán lehajtható, hanem hosszirányban is állítható. Az üléstámla dőlésszöge is állítható, a középső kartámasz pedig pohártartót is kínál – így már semmi akadálya, hogy Ön sok csomaggal keljen hosszú útra.

Így alkothatja meg álmai modelljét

Az Audi Q3 sorozat a legmagasabb színvonalú SUV-modellekkel csábít, ezért a legkülönfélébb igényeknek és elvárásoknak is meg kíván felelni. Ön az Audi konfigurátor segítségével tervezheti meg álmai Audiját, a választott felszereltségű modell pedig igény szerint le is gyártható Önnek, de a hasonló raktári járműveket is megtekintheti – mindjárt személyes próbautat is egyeztetve.

A vásárlási folyamat során a pénzügyi finanszírozási lehetőségekről is átfogó tájékoztatást nyújtunk, amellyekkel lehetővé válhat álmai autójának megszerzése.

*Megjegyzés: Az egyes modellek elérhetősége változhat.