Audi Logo
 
 
Audi Q3 seitlich

Sokoldalú tehetség

Családi SUV-modell sokoldalú tehetséggel – az Audi Q3 második generációja megjelenésében is magabiztosan mutatkozik be és számos praktikus extrafelszereltséget is kínál.

Jellegzetes SUV

Az autó elejét függőleges lamellákkal kiformált, nagyméretű Singleframe hűtőrácsa határozza meg, a fényszórók pedig a vállövön keresztül egészen a hátsó lámpákig terjedő közös dizájnegységet alkotnak. Három felszereltségi szint – Basis, advanced és S line – választható, míg a külső fényezéshez tíz szín áll rendelkezésre, köztük a Pulzusnarancs13 és a Progresszív-vörös metál13 árnyalatokkal. A könnyűfém keréktárcsák kínálatában 17 és 20 col peremátmérő közötti változatok sorakoznak.

Audi Q3 Seitenansicht

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q3 modellt!

 

Tágas és variálható

Az ülések kívánságra elektromosan állíthatók, s a Q3 hosszú tengelytávjának köszönhetően Ön és utasai egyaránt bőséges fej- és lábtér előnyeit élvezhetik.

Mindenfajta feladat mestere

Kívánságra az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer13 segítségével a pillanatnyi menethelyzet, az útviszonyok és vezetője személyes igényei szerint változtatható az Audi Q3 alapvető karaktere. Válasszon hatféle menetprofil közül, a hangsúlyosan kényelmestől a különösen gazdaságoson át, egészen a kimondottan sportosig.

Középpontban a digitalizáció

Az Audi Q3 már szériafelszerelésként az MMI Rádió plusz és a 10,25 col átlójú kijelzőfelülettel működő, digitális kombinált műszeregység technikáival készül. Vegye igénybe a különböző interfészeket és csatlakozási lehetőségeket, s kösse össze mobileszközeit a jármű rendszerével. A kezelőterminál csúcsváltozata, az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz13 még az Ön kézírását is felismeri nagyfelbontású színes kijelzőjén. Az integrált Audi connect szolgáltatásoknak5 köszönhetően Ön számos további digitális funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban a témavilág területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant12 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi exkluzív

Alakítsa inspiratív egyedi darabbá Audi Q3 modelljét az Audi exkluzív9 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Audi Q3 Sportback Seitenansicht mit Model

Audi Q3 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 5,1-9,4 l/100km (WLTP)

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak. Megjegyzés: A külső fényezés csak feláras Audi exkluzív egyéni színként rendelhető.