Audi Logo

Audi connect

Audi connect

Megismerni a világot – az Audi connect segítségével

Az Audi connect kapcsolatot teremt Ön, autója, okostelefonja és a világ között, még kellemesebbé téve mindennapjait. Fedezze fel azon lehetőségeket és előnyöket, amelyeket az Audi a sokrétű Audi connect szolgáltatásokkal és a myAudi digitális ökoszisztémával kínál Önnek.

Audi connect – digitális és hálózatba kapcsolt

Az Audi connect online-kapcsolatot biztosít a vezető, a jármű és az infrastruktúra között, s azon alkalmazásokat fogja össze, amelyek az autó online-csatlakozását használják fel arra, hogy valós idejű információkat és sokoldalú szolgáltatásokat kínálhassanak. Az online-szolgáltatások nem csupán előretekintő módon egészítik ki az útvonaltervezést, hanem Ön például a Yelp felhasználói értékelések és más látogatók fotói segítségével is megtalálhatja a tökéletes úticélt. Az Audi connect ezzel nemcsak tehermentesíti Önt és segíti az előrelátó közlekedésben, hanem vezetés közben is lehetővé teszi, hogy naprakész maradjon, miközben le sem kell vennie tekintetét az útról - így válhat Audija az Audi connect révén az Ön intelligens partnerévé.

Fedezze fel az Audi connect szolgáltatásait!

Hálózati kapcsolatban Audijával és a világgal az Audi connect csomagok sokoldalú digitális szolgáltatásai és funkciói révén - induljon akár nyaralására, következő üzleti találkozójára, vagy élvezze épp hétvégi kirándulását, az Audi connect szolgáltatásai az utazás- és útvonaltervezés szinte minden fázisában segítik Önt: útjai előtt, alatt és után - hogy kényelmesen, gazdaságosan és biztonságosan érkezhessen úticéljához.

Felfedezőtúra az Audi e-tron volánja mögött

Az Audi e-tron formájában az Audi első tisztán elektromos SUV-modellje érkezik a piacra, amelyben számos vezetői segédrendszer és az Audi connect szolgáltatások teszik a vezetést gazdaságossá és gondtalanná. Az Audi connect e-tron útvonaltervező új Audi connect szolgáltatás segítségével Ön is kényelmesen, otthonról tervezheti meg útvonalait, mégpedig okostelefonja myAudi alkalmazásával, amely az útvonal mentén rendelkezésre álló töltőállomások legfrissebb információit is közvetlenül tekintetbe veszi. Nem kell tehát aggódnia, hogy az akkumulátor töltöttsége elegendő-e úticélja eléréséhez. Az Audi connect segít megtervezni az utazást és vezetés közben is támogatja Önt, s az Audi e-tron az Audi-paletta első modelljeként kívánságra az Amazon Alexa hangszolgáltatását is kínálja fedélzetén.