Audi Logo

Audi connect szolgáltatásaim

Ön az Audi connect navigáció és infotainment (Audi connect Navigation & Infotainment) felszereltséggel rendelkező gépkocsit vásárolt, s most szeretné igénybe venni a hasznos szolgáltatásokat? Itt részletes információkat talál erről, a gyakran ismétlődő kérdések (GYIK) válaszaiból pedig egyebek mellett megtudhatja, hogyan működik a myAudi regisztráció és azonosítás, hogyan adhatja meg autójában az elsődleges felhasználót, illetve hogyan használhatja a lehető legjobban a myAudi alkalmazást. Részletes információ és útmutatás a szolgáltatások elérhetőségéről a szolgáltatások és a modellek áttekintésében található.

1. lépés: myAudi regisztráció

A jelszóval védett myAudi portál az Audi connect "központi idegrendszere". Itt konfigurálhatja és kezelheti választott Audi connect szolgáltatásait, illetve adhatja meg beállításaikat. A regisztráció a myAudi alkalmazáson keresztül vagy a www.my.audi.com internetes oldalon végezhető el:

 • Adja meg jelszavát
 • Felhasználóneve az email-címe lesz
 • Azonosítsa be autóját az alvázszámmal (VIN), ami például a forgalmi engedélyben is megtalálható

2. lépés: Jelölje ki a Fő felhasználót

Annak érdekében, hogy teljes mértékben ki tudja használni az Audi connect távirányítás (Audi connect Remote & Control) szolgáltatásokat, Fő felhasználóként kell azonosítania magát a myAudi portálon. Ehhez először a myAudi portálon vagy a myAudi alkalmazáson keresztül kössön Fő felhasználói szerződést, majd jelentkezzen be autójában Fő felhasználóként. Tegye a következőket:

 • Az Fő felhasználói szerződés megkötéséhez indítsa el az azonosítási folyamatot a portálon vagy az alkalmazásban
 • Kattintson az "Azonosítás most" elemre.
 • Adja meg a személyes adatait és egy négyjegyű PIN-kódot
 • Válasszon ki egy azonosítási csatornát (mobiltelefon, e-mail vagy Audi-partner*) és fogadja el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)
 • Ezután jelentkezzen be autójában már Fő felhasználóként
 • Írja be a myAudi felhasználónevet és a tízjegyű járműkódot az MMI-rendszerbe (erről előzetesen az autókulcson kell lekaparni a fedőréteget)
 • Adja meg az Fő felhasználót

* Az Audi connect kulcs használatához azonosítás szükséges az Audi partneren keresztül.

3. lépés: Állítsa be az „Audi connect Navigation & Infotainment” szolgáltatásokat

Annak érdekében, hogy teljes mértékben ki tudja használni az Audi connect navigáció és infotainment (Audi connect Navigation & Infotainment) szolgáltatásokat, a járművet hozzá kell rendelni az elsődleges felhasználó myAudi fiókjához. Az elsődleges felhasználót a myAudi felhasználói adatokat az MMI-rendszerben megadva is összerendelheti a járművel, de a felhasználónév/email-cím autója WLAN-hotspotján keresztüli, automatikus továbbítását is választhatja.

 • Írja be az e-mail-címet / myAudi felhasználónevet és jelszót az MMI-rendszerbe
 • Az automatikus továbbításhoz kérjük, figyeljen arra, hogy be legyen jelentkezve a myAudi alkalmazásba és bekapcsolt állapotban legyen az autó WLAN-hotspotja. Autója MMI-rendszerében válassza a "Beállítások" > "Csatlakozási beállítások" > "WLAN" menüpontokat

Hogyan helyezhetem üzembe az Audi connect rendszerét?

A rövidített útmutató segítségével gyorsan és könnyen megértheti az Audi connect szolgáltatásainak használatához szükséges összes lépést. Ez az útmutató a következő modellekre vonatkozik: Audi A1, A4 (a 2020-as modellévtől), A6, A7, A8, Q3, Q8 és e-tron.

Hogyan helyezhetem üzembe az Audi connect rendszerét?

A következőkben ismertetett lépések szükségesek ahhoz, hogy Ön az összes szolgáltatást a lehető legjobban ki tudja használni. Ez az útmutató a következő modellekre vonatkozik: Audi A3, A4 (a 2019-es modellévvel bezárólag), A5, Q2, Q5, Q7, TT, R8.

Hogyan működik az Audi connect kulcs?

Az Audi connect kulccsal az Ön okostelefonja válik az autó digitális kulcsává. Ennek módja lépésről-lépésre itt található.