Audi Logo

Az Audi connect eltörli a határokat

A szélessávú internet-hozzáférés az Ön számára is lehetővé teszi, hogy Audija volánja mögött is folytassa digitális életét, s a kínált digitális szolgáltatások és funkciók sokasága nem csupán a vezetés kényelmét növeli, hanem értékes pluszként fokozott biztonságot is nyújt. Fedezze fel az Audi connect szolgáltatásokat - a következő csomagokban:

Fedezze fel az Audi connect csomagokat

Az Audi connect csomagok számos funkciót és szolgáltatást kínálnak, amelyek kifejezetten digitális mindennapjaink igényeihez igazodnak és - a pillanatnyi szituációtól függően - az utazás előtt, alatt és után egyaránt segítik Önt.

Az Audi connect navigáció és infotainment (Audi connect Navigation & Infotainment)

Az Audi connect navigáció és infotainment (Audi connect Navigation & Infotainment) csomag valós idejű információkkal szolgál, amelyeket a navigációs és infotainment-rendszerek használhatnak fel. Számos innovatív funkció és szolgáltatás tehermentesítheti Önt, az utazás előtt, alatt és után egyaránt, s szolgáltatások sokoldalú palettája támogathatja Önt a komplex menethelyzetekben, fokozott kényelemről és biztonságról gondoskodva. Modellváltozattól és a választott felszereltségtől függően különböző funkciók állnak rendelkezésére.

 • Kollektív intelligencia alkalmazása a veszélyhelyzet-információkban
 • Jobb beszédfelismerés az online-kapcsolat révén
 • További nevezetes pont (Point of Interest) információk, mint például üzemanyagtöltő-állomások és parkolóházak

Az Audi connect navigáció és infotainment plusz (Audi connect Navigation & Infotainment plus)

A csomag az Audi connect navigáció és infotainment összeállítás minden szolgáltatását tartalmazza, emellett további innovatív szolgáltatásokat is kínál, köztük az alábbiakkal:

 • Navigáció a Google Earth™ segítségével
 • Hangvezérlés online-kapcsolattal
 • Különösen részletes, térhatású (3D) városmegjelenítés

Az Audi connect vészhívás és szerviz

Az Audi connect vészhívás és szerviz csomag minden egyes út alkalmával a biztonság megnyugtató érzésével szolgál - történjék bármi és vezessen bármerre az utazás. Ebben az összeállításban számos olyan szolgáltatás áll rendelkezésére, amelyek vészhelyzetben segíthetik Önt. Súlyos balesetet követően az automatikusan továbbított járműinformációk révén a lehető leggyorsabban érkezhet a segítség, de az Audi connect szolgáltatások enyhébb balesetek vagy műszaki meghibásodás esetén is az Ön rendelkezésére állnak. Az Audi connect csomag emellett olyan innovatív szolgáltatásokat is tartalmaz, amelyek széleskörű szervizszolgáltatást nyújtanak.

 • Segítség vészhelyzetben
 • Online-időpontegyeztetés

Az Audi connect távirányítás (Audi connect Remote & Control)

Az Audi connect járműtávirányítási szolgáltatások olyan modellfüggő távelérési funkciókat tartalmaznak, amelyek az Ön okostelefonjával kapcsolják hálózatba autóját. A jármű mindeközben az előzetes myAudi regisztrációs folyamatnak köszönhetően védett a jogosulatlan hozzáféréssel szemben, így Ön a myAudi alkalmazás segítségével mindenkor egyszerűen és biztonságosan vezérelhet bizonyos járműfunkciókat okostelefonjáról, illetve hívhat le az autóra vonatkozó információkat. Ilyen például:

 • A gépkocsi be- és kireteszelése okostelefonról
 • Járműállapot-paraméterek, például olaj- vagy üzemanyagszint megtekintése a myAudi alkalmazás segítségével
 • Értesítés az extrafelszerelésként rendelhető riasztóberendezés működésbe lépésekor

Az Audi connect távirányítás (Audi connect Remote & Control) az e-tron modellben

Az Audi connect távirányítás (Audi connect Remote & Control) az e-tron modellben az Ön speciális igényeire szabott Audi connect szolgáltatásokat kínál az Audi e-tron volánja mögött. e-tron tulajdonosként Ön a myAudi alkalmazással számos funkciót kérdezhet le és vezérelhet, például:

 • Információk az akkumulátor töltöttségi szintjéről
 • Információk az elektromos hatótávról
 • Útvonaltervezés a töltési időkkel együtt

Audi connect – Extrafelszerelések

Az Audi connect kulcs és az Audi connect lopásjelző-helymeghatározó rendszer Audi connect szolgáltatások extraként rendelhetők az Audi connect vészhívás és szerviz csomaghoz.

Audi connect kulcs*

Az okostelefon az Ön digitális autókulcsává lép elő - nincs is már szükség hagyományos kulcsra, s a digitális autókulcsot nem szükséges személyesen átadnia a jármű további használóinak. Az Audi connect kulcs működése az okostelefon gyenge vagy lemerült akkumulátora mellett is biztosított.

Audi connect lopásjelző- helymeghatározó rendszer*

Lopás esetén a hatóságok gyorsan azonosíthatják autója helyzetét és táveléréssel le is állíthatják, ami megelőző hatású a potenciális lopások szempontjából.

* A szolgáltatás bizonyos járművekben és régiókban kínált elérhetőségéről Audi-partnere szolgálhat további információval, vagy tekintse meg az adott jármű felszereltségére vonatkozó információkat.