Audi Logo

Q3 Sportback TFSI e

 
 

„Felvillanyozó” fellépés

Gazdaságos hajtásrendszer és sportosan dinamikus kisugárzás – az Audi Q3 Sportback 45 TFSI e2.

 

Q3 Sportback 45 TFSI e2 adatok

Elektromos hatótáv kb.

45–50

km*

Gyorsulás (0–100 km/h)

7,3

s**

Rendszerteljesítmény

180

kW (245 PS)**

*Tisztán elektromos hatótáv (kombinált1) (WLTP) 17–20 colos kerekekkel. **Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1,2) (l/100 km): 1,6–2,0; elektromosenergia-fogyasztás (kombinált1,2) (kWh/100 km): 15,9–17,0; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1,2), g/km: 37–46.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q3 Sportback TFSI e modellt!

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) modellje két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, míg a belsőégésű TFSI-motorjával kiegészülve az Audira jellemző színvonalas menetdinamikáról sem kell lemondani. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

 

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben egyaránt töltési lehetőségek széles skálájáról választhat az Audi Q3 Sportback 45 TFSI e2 számára.

Ilyen sportos is lehet egy SUV-modell

Erő és precizitás – egészen a részletekig. A nyolcszögletű Singleframe hűtőrács matt Titánfekete betétje, a trapézalakú légbeömlő nyílások és a vékony pengeelemmel (Blade) kiformált, kifejező formavilágú lökhárító határozott háromdimenziós kialakításával magabiztos és dinamikus kisugárzást kölcsönöz az Audi Q3 Sportback 45 TFSI e (üzemanyag-fogyasztás (kombinált1,2) (l/100 km): 2,0–1,6; elektromosenergia-fogyasztás (kombinált1,2) (kWh/100 km): 17,0–15,9; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1,2) (g/km): 46–37) számára. Karosszériája kontrasztárnyalatú kiegészítő elemei, valamint tetőlégterelővel kiegészített, a kupékat idéző tetővonala egyaránt sportos karakterét emelik ki.

Audi Q3 Sportback TFSI e Seitenansicht

Sportos és sokrétűen használható

Az Audi Q3 Sportback 45 TFSI e2 belterét nagyvonalú térkínálat és magasfokú variálhatóság jellemzi. Az első ülések színvonalas kényelmet és sportos üléspozíciót kínálnak, míg a hátsó ülés már alapkivitelben hosszirányában állítható, három részre osztott támlája pedig hét fokozatban dönthető.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban a témavilág területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant14 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos