Audi Logo
 
 
Audi RS 5 Sportback seitlich

Álló helyzetben is meggyőző

Az Audi RS 5 Sportback több mint pusztán sportos autó – élvezze egyaránt prémiumszínvonalon a kezelést, a kényelmet és a dinamizmust! A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS 5 Sportback számokban

Teljesítmény

331

kW (450 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

3,9

s

Maximális forgatónyomaték

600

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi RS 5 Sportback modellt!

 

Gyorsabban elbűvöl

Gyors sprintek – egyéni stílusban, mégpedig az extrafelszereltségként sportdifferenciálművel kiegészíthető quattro állandó összkerékhajtásnak és az optimalizált kapcsolási időkkel működő, sportos hangolású nyolcfokozatú tiptronic sebességváltónak köszönhetően

Formába hozott sportosság

Az Audi RS 5 Sportback igazán meggyőző, magas használati értékű karosszériakoncepcióval szolgál, a munka, a család és a szabadidő szolgálatában

Gyorsabban meggyőz

Még karakteresebb megjelenés és dinamizmus – a számos dizájnkülönlegességet is felvonultató, extrafelszereltségként rendelhető RS competition plus sportfelszereltséggel, a sportdifferenciálművel kiegészített quattro összkerékhajtással és az RS pro sportfutóművel.

Pole pozíció

Az Audi RS 5 Sportback „vezérlőközpontja” is színtiszta sportosságot sugároz, például az Alcantara2 bevonatú és Crescendo-vörös kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült kezelőelemekkel és középkonzol oldalsó felületekkel extrafelszereltségként rendelhető vörös RS-dizájncsomag révén. A határozott oldaltartás és a kiváló üléskényelem a Plusz sportüléseknek köszönhetően a hosszú utakon is biztosított. Az RS-menüket kínáló, szintén extraként kapható RS-specifikus Audi virtual cockpit plus műszeregység és az MMI touch érintőképernyő fontos járműinformációkkal szolgál.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music4 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music4 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Sportback3 látható.

Mindig a fedélzeten az Amazon Alexa és az Amazon Music

Az Amazon Alexa6 és az Amazon Music6 integrációjával immár útközben is igénybe veheti az Amazon népszerű hang-, illetve zeneszolgáltatását Audijában– egészen egyszerűen, okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Coupé5 látható.

 

Ilyen sportosak is lehetnek a mindennapok

Szállított már vérbeli sportautóban kerékpárt? Esetleg sílécet vagy snowboardot? Az Audi RS 5 Sportback erre is lehetőséget kínál, mégpedig nagyméretű csomagtérajtajának, teljes egészében vagy részben lehajtható hátsó üléseinek és sík csomagtér-padlózatának köszönhetően – igazán meggyőző, magas használati értékű karosszériakoncepció a munka, a család és a szabadidő szolgálatában.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS 5 Sportback modelljét az Audi exkluzív kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással10 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron9 látható.

 

Audi RS 5 Coupé

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 9,4–10,3 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.