Audi Logo

A jövő hozzáállás kérdése. Audi.

Új perspektívák

Ha másként tekintünk a dolgokra, új lehetőségek tárulnak fel - témák, technikák és ötletek, amelyekkel az Audi már ma mércét állít a jövő számára

Van, aki koncepciót lát. Mi lehetőséget.

Hogyan juthatunk el a jövőben A-ból B-be? Milyen érzés lesz? Az olyan koncepciómodellek, mint az Audi AI:ME1, már most betekintést kínálnak arra, hogyan alakulhatnak az önállóan közlekedő járművek - a víziókkal teli beltér-dizájn révén - újszerű élettérré. S azt is jelzik, hogyan formálódik már ma a holnap mobilitása.

Van, aki csupán gyönyörű vonalakat lát. Mi karaktert.

Formái, anyagai és technikái határozzák meg minden egyes Audi karakterét. Azon karaktert, amely formatervezőink gondolataiban született meg - akárcsak minden ötlet, amely teljes egészében átalakíthatja a holnap mobilitását.

Van, aki egy új lámpát lát. Mi egy új víziót.

Intenzívebb fény és sokoldalúbb képességek, ám még kisebb energiaigény mellett: az új Audi Q5* extrafelszerelésként rendelhető, digitális OLED-technikája² az első a maga nemében - s jól mutatja, mi minden valósítható már meg a fénnyel a járműtervezésben.

Van, aki gyárat lát. Mi fejlődést.

Világunk és mobilitásunk óriási kihívások és változások előtt áll - mi pedig lehetőségként tekintünk rájuk. Az Audi célja, hogy vállalatként 2050-re szén-dioxid-semleges mérleg mentén működjön.

Van, aki a puszta sebességet látja. Mi az inspiráló mérnöki munkát.

Egy SUV-modell karosszériája, egy kupé körvonalai és a sportautók génjei: fedezze fel új Audi RS Q8 modellünket - a mérnöki munka mesterművét!

"Számunkra a 'Haladás' fejben kezdődik. Az Audi minden egyes munkatársa megéli saját szakterületén azt a fejlődést, amely meghatározza jövőbeni mobilitásunkat. Az Audinál minden egyes munkaműveletet e jövőbe tekintő beállítottság határoz meg - Előre gondolkodunk"

Hildegard Wortmann - az AUDI AG igazgatótanácsának az értékesítés és a marketing területeiért felelős tagja

Fedezze fel a jövő mobilitását!

Az Audi olyan technikákat és megoldásokat fejleszt, amelyek elősegítik a jövő formálását. Tekintse meg, melyek érhetők el az Ön országában is!