Audi Logo

e-tron GT quattro

 

Elektromos teljesítmény

350

kW

Elektromos összforgatónyomaték: 630 Nm

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,1

s

Hatótáv (WLTP) akár

501

km

Külső formavilág

Ötletekből születő jövő: a Gran Turismo modellek jellegzetes arányai – lapos és széles karosszéria, hosszú tengelytáv – egyértelműen jelzik, hogy a sportosság itt mindennapos használhatósággal találkozik. A karosszéria szoborszerűen plasztikus formavilága az erő és a teljesítmény megtestesítője.

Belső dizájn

Az Audi e-tron GT quattro2 a legkorszerűbb módon képviseli a fejlődést, egyszerre sugározva sportosságot, igényességet és kényelmet. Az integrált fejtámlákkal kialakított első Plusz sportülések határozottan kiformált oldalpárnáikkal kiváló oldaltartást nyújtanak a kanyaríveken, illetve sportos vezetés során.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music5 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music5 révén! Több mint 100 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak! Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Töltés otthon és útközben

A lapos kialakítással a padlózatba épített, 800 voltos lítiumion-akkumulátor kiemelkedő teljesítményt produkál – a töltés és a hajtás tekintetében egyaránt. A fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálás (rekuperáció) rendszerével a WLTP mérési eljárás szerint akár 501 kilométer hatótáv állhat rendelkezésre (Elektromosenergia-fogyasztás (kombinált3) (kWh/100 km): 20,1-21,8 (WLTP); szén-dioxid-kibocsátás (kombinált3) (g/km): 0. Az elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem).

Akkumulátortöltés 5-ről 80 százalékra

22,5

min

(ideális feltételek mellett1)

Töltőrendszer

800

Volt

Maximális töltőteljesítmény: 270 kW

Akkumulátorkapacitás (nettó) akár

83,7

kWh

Menetdinamika

A teljes mértékben változó működésű quattro hajtás az elektromos hajtásrendszerrel közösen intelligens forgatónyomaték-elosztásról gondoskodik az egyes kerekek között. Kedvező vonóerőátadási körülmények között elsősorban az első tengely hajtott.

Audi exkluzív12

Legyen Ön is dizájner és tervezze meg Audi e-tron GT quattro2 modelljét úgy, hogy éppoly egyedi lehessen, mint az Ön karaktere!

 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással9 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

 

Audi RS e-tron GT

Elektromosenergia-fogyasztás (kombinált3) (kWh/100 km): 20,2–22,5 (WLTP); szén-dioxid-kibocsátás (kombinált3) (g/km): 0 (WLTP).

Az elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.