Audi Logo

Szélesítsd a horizontod

Új korszak

Nem csak a technikán múlik a mobilitás jövője - az új ötletek, formák és térkoncepciók mindig közvetlen emberi eszmecserék során születnek. Ezért szeretnénk Önnek is bepillantást engedni az Audi világába - hogy megmutathassuk, mi mozgat és inspirál minket a jövő felé vezető utunkon.

A fejlődés szenvedélye

Az Audi már ma segít alakítani a holnap világát, progresszív technikával, szenvedélyes kreativitással és újszerű társadalmi megfontolásokkal. Szilárd meggyőződésünk, hogy a hosszú távon fenntartható fejlődés megváltoztatja a világot - mindannyiunk javára. Inspirálja Önt is mindaz, ami minket motivál!

Pillantás a jövőbe

Bepillantás az Audi A6 család tisztán elektromos jövőjébe - Fedezze fel az Audi A6 e-tron concept tanulmányt!

"Ez már egy új forradalom"

Immár a 2022-es Dakar Rali kihívására készül Mattias Ekström, az Audi Sport régi pilótája és navigátora, Emil Bergkvist. E legendás kaland újszerű megközelítéséről, a rali varázsáról és a csapatszellem fontosságáról beszélgettünk.

"Egyedül senki sem mentheti meg a világot"

Középpontban a környezetvédelem - beszélgetés Sebastian Copeland sarkkutatóval, fotóssal és klímaaktivistával, illetve Dr. Rüdiger Recknagellel, aki az Audi környezetvédelmi vezetője, egyben az Audi Környezetvédelmi Alapítvány ügyvezető igazgatója - szén-dioxid-mentesítésről, felelősségről és Földünk állapotáról.

"Vonzódunk a végletekhez"

2022 januárban az Audi rajthoz áll a legendás Dakar Ralin. A kifejezetten e célra kifejlesztett Audi RS Q e-tron¹ bemutatóján Julius Seebach, az Audi Sport ügyvezető igazgatója a rali-mítoszról, a végletek vonzerejéről és az új próbálkozások bátorságáról beszél.

"Az elektromos mobilitás a jövő"

Ken Block, professzionális raliversenyző és internet-szupersztár, Neuburg an der Donauban, az Audi Sport otthonában tett egy kört az Audi RS e-tron GT volánja mögött. Az elektromos mobilitásról, a haladásról és az Audival folytatott együttműködéséről beszélgettünk.

"Többet is elérhetünk, mint amiről valaha álmodtunk"

Aki a következő hetek során az új Audi Q4 Sportback e-tron iránt érdeklődik, vele is találkozhat - Malaika Mihambóval, a távolugrás világbajnokával és tokiói olimpiai aranyérmesével. Beszélgetés a hosszú távú fenntarthatóságról, a sportról, mint hajtóerőről és a jobb jövő iránti elkötelezettségről.

Audi grandsphere concept

Audi grandsphere concept¹ tanulmányával a négykarikás márka a jövő limuzinjának egy interpretációját mutatja be. Látványos koncepciómodelljei sorozatának második tagja a holnap első osztályú autózásának kényelmére kínál betekintést, amely elektromos, automatizált², intuitív - és bőséges egyéni térrel szolgál a magával ragadó élményvilághoz.

¹Az itt bemutatott jármű koncepciómodell, amely nem kapható sorozatgyártású kivitelben.

Audi Skysphere koncepcióautó

Az Audi skysphere concept¹ a márka koncepciómodelljeinek új családjának első tagja, amely egyetlen cél jegyében született: megalkotni az autózás olyan jövőjét, ahol a jármű immár egyfajta élménytérré és az "élmények eszközévé" ("Experience Device") lép elő. Az elektromos hajtásrendszerű, kétajtós roadster az automatizált² vezetés vízióját, a belső tér forradalmian újszerű kialakítását és a teljeskörű digitális ökoszisztémát egyesíti magában.

¹Az itt bemutatott jármű koncepciómodell, amely nem kapható sorozatgyártású kivitelben.