Audi Logo

Functions on Demand

Functions on Demand – Éppoly rugalmasan alakíthatja, mint az életét

Mindenkor a legmegfelelőbb autó - minden élethelyzetre. A Functions on Demand szolgáltatás lehetőséget kínál, hogy autója bizonyos extrák utólagos megrendelésével alkalmazkodhasson az Ön változó igényeihez. A Functions on Demand használatával a myAudi portálon keresztül megvásárlását követően is könnyen és egyszerűen egészítheti ki autóját bizonyos funkciókkal. A megrendelt extrák a jármű következő beindításakor máris rendelkezésére állhatnak - így Ön éppoly rugalmasan alakíthatja Audija szolgáltatásait, mint a saját életét.

A megélhető fejlődés – Előnyök az Ön számára

Funkciók lehívása

Dinamikus

Rendeljen meg egyszerűen utólag funkciókat és engedje, hogy magukkal ragadják az új technikák!

Rugalmas használati időtartamok

Egyéni

A megfelelő funkció a megfelelő időben – válasszon olyan használati időtartamot, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek.

Megrendelés a myAudi portálon keresztül

Kényelmes

Gyors és jól áttekinthető megrendelés a myAudi portálon.

 

Functions on Demand: Áttekintő

 

Functions on Demand: Megrendelés

Functions on Demand: Hosszabbítás

 

Functions on Demand: myAudi regisztráció

Functions on Demand – Áttekintő

A Functions on Demand szolgáltatás révén számos funkció állhat az Ön rendelkezésére, amelyeket igény szerint bármikor megrendelhet. A kiválasztott funkciók a myAudi portálon keresztül gyorsan és egyszerűen elérhetők, s ami a legjobb: teljesen rugalmasan az Ön számára. Ha előbb inkább jobban szeretné megismerni az egyes funkciókat, mindössze egy euróért egy hónapra ki is próbálhatja őket. A Functions on Demand szolgáltatás jelenleg az Audi A4 (a 2020-as modellévtől), az A5 (a 2020-as modellévtől), az A6 (a 2021-es modellévtől), az A7 (a 2021-es modellévtől), a Q5 (a 2021-es modellévtől), a Q7 (a 2021-es modellévtől), a Q8 (a 2021-es modellévtől) és az Audi e-tron (a 2020-as modellévtől) modellsorozatokhoz áll rendelkezésre.

Audi A4 (a 2020-as modellévtől)*

 • Audi smartphone interface
 • MMI Navigációs rendszer plusz Audi connect szolgáltatásokkal
 • Digitális rádióvétel

Audi A5 (a 2020-as modellévtől)*

 • Audi smartphone interface
 • MMI Navigációs rendszer plusz Audi connect szolgáltatásokkal
 • Digitális rádióvétel

Audi A6 (a 2021-es modellévtől) *

 • Audi smartphone interface
 • Parkolási asszisztens

Audi A7 (a 2021-es modellévtől)*

 • Audi smartphone interface
 • Parkolási asszisztens

Audi Q5 (a 2021-es modellévtől)*

 • Audi smartphone interface
 • MMI Navigációs rendszer plusz Audi connect szolgáltatásokkal

Audi Q7 (a 2021-es modellévtől) *

 • Audi smartphone interface
 • Parkolási asszisztens

Audi Q8 (a 2021-es modellévtől)*

 • Audi smartphone interface
 • Parkolási asszisztens

Audi e-tron (a 2020-as modellévtől)*

 • Audi smartphone interface
 • Digitális rádióvétel
 • Parkolási asszisztens
 • LED-Matrix csomag
 • Világítás-funkciócsomag

*A rendelkezésre álló funkciók kínálata modelltől függően eltérhet. Az Ön Audijához rendelhető funkciók áttekintéséhez kérjük, jelentkezzen be a myAudi portálba.

Az egyéni igények szerinti rugalmas használati időtartamok

A spontán egyéniségeknek

1 hónap*

Az előre tervezőknek

1 év

Az elkötelezetteknek

az autó élettartamára

Korlátlan

* A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe.

Funkciók – Áttekintő*

Audi smartphone interface

Ha útközben is mindenkor jól tájékozott szeretne maradni és az okostelefonján rendelkezésre álló alkalmazásokhoz is hozzá kíván férni, a Functions on Demand szolgáltatással Audija megvásárlását követően is egyszerűen megrendelheti az Audi smartphone interface funkciót, illetve kiválaszthatja a kívánt használati időtartamot - így vezetés közben az útra figyelhet, ám továbbra is élvezheti jól megszokott okostelefon-környezetét.

Az Audi connect Navigáció és infotainment szolgáltatással együtt kínált és az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz

Városnézést tervez és még nem ismeri jól ki magát? Mielőtt értékes időt vesztegetne ismeretlen útvonalakon, a navigációs rendszer közvetlenül úticéljához vezetheti. Ám hogyan juthat gyorsan navigációs berendezéshez? A Functions on Demand szolgáltatással ez már aligha jelenthet problémát. Rendelje meg egyszerűen a myAudi portálon az Audi connect Navigáció és infotainment szolgáltatással együtt kínált és az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz funkciót - és máris útnak indulhat.

Digitális rádióvétel (DAB)

Ki ne ismerné, amikor a hosszú utazások során kedvenc rádióállomását hallgatva egyszer csak megszűnik, vagy alagúton áthajtva épp kedvenc dala közepén szakad meg a vétel. A Functions on Demand szolgáltatással azonban mindez már a múlté. Egyszerűen rendelje meg a myAudi portálon az utólag is kapható Digitális rádióvétel (DAB) funkciót, s röviddel ezután máris zavartalanul élvezheti Audijában kedvenc rádióadóját.

 

Parkolási asszisztens

Idegen városban jár és nehéznek ígérkezik a parkolóhely-keresés? Túl szűk a szabad hely, esetleg épp kocsibejáróban talált rá? Egyre messzebb kerül úticéljától? A Functions on Demand szolgáltatásnak köszönhetően Ön ilyen helyzetekben sem veszíti türelmét. Rendelje meg könnyen, gyorsan és egyszerűen a Parkolási asszisztenst és hívja le az út mentén szabadon álló, megfelelő méretű parkolóhelyeket - így már nyugodtan indulhat a következő városi útjára.

LED-Matrix csomag

Audija vásárlásakor egy jól bevált világítási funkció mellett döntött, most pedig - mivel gyakrabban tesz meg hosszú távokat autópályán vagy országúton - egy újabb technikát is kipróbálna? Nem probléma: A Functions on Demand szolgáltatás olyan technikák tesztelésére lehetőséget kínál, mint például a LED-Matrix csomag.

Világítás-funkciócsomag

Hosszabb éjszakai vezetést tervez és az út pontosan az Ön igényei szerinti megvilágítását szeretné autójához? Rendelje meg egyszerűen a szükséges időtartamra a Világítás-funkciócsomagot a myAudi portálon és élvezze többek között - a pillanatnyi útviszonyokhoz igazodó világítás révén - a jobb éjszakai látás előnyeit.

*A rendelkezésre álló funkciók kínálata járműmodelltől függően eltérhet. Az Ön Audijához rendelhető funkciók áttekintéséhez kérjük, jelentkezzen be a myAudi portálba.

Mindössze néhány lépés az Ön személyes felszereltségéhez

Érdekli a Functions on Demand szolgáltatás? Gyorsan és egyszerűen, mindössze néhány lépésben rendelkezésére állhat a myAudi portálról. Amennyiben autója Functions on Demand kompatibilis, a myAudi automatikusan megjeleníti a Functions on Demand boltot. Így működik:

Az első megrendeléskor - például az egy eurós teszthónap aktiválásakor - egyszeri alkalommal meg kell adni a fizetési és számlázási adatokat.

1. lépés

Hitelesített myAudi-fiókkal fő- vagy mellékfelhasználóként regisztráció a myAudi portálon

2. lépés

Functions on Demand kompatibilis gépkocsi hozzárendelése az alvázszám (VIN) segítségével

3. lépés

Válassza ki a kívánt Functions on Demand funkciókat, a használati időtartammal együtt. A funkciók a jármű legközelebbi beindításától aktívak és már igénybe is vehetők.

Az elérhetőség ellenőrzése

A myAudi alkalmazás a Functions on Demand nyújtotta különböző funkciók rugalmas és egyszerű kiválasztására kínál lehetőséget - az autó megvásárlása után is! Élvezze e szabadságot és a myAudi alkalmazáson keresztül rendelje meg egyszerűen és bárhonnan a megfelelő Functions on Demand funkciókat autójába.

Gyakran ismételt kérdések

A Functions on Demand elérhetősége modellspecifikus - a Functions on Demand szolgáltatást jelenleg lehetővé tévő modellek a www.audi.at/functions-on-demand internetes oldalon tekinthetők meg.

A Functions on Demand kompatibilis gépkocsikban már alapkivitelben rendelkezésre áll a szükséges hardver és szoftver.

Megvásárlása előtt a távolból (over-the-air) ellenőrzik a kiválasztott funkció működését.

Ön tetszés szerint választhatja azt az időtartamot, amelyik megfelel egyéni igényeinek. A kínálatban egy hónap, egy év vagy a kínált funkció tartós aktiválása szerepel.

Ugyanazon Functions on Demand funkció újbóli megrendelése - azaz meghosszabbítása - a myAudi portálon végezhető el. - 10 nappal a meglévő foglalás lejárta előtt (ha a meglévő foglalás időtartama 12 hónap vagy rövidebb) - 20 nappal a meglévő foglalás lejárta előtt (ha a meglévő foglalás időtartama meghaladja a 12 hónapot)

Lehetőség nyílik teszthónap megrendelésére is. Minden funkció kijelölt főfelhasználónként egyszeri alkalommal egy euróért, egy hónapig próbálható ki, évente és járművenként két főfelhasználó esetében. Az adott funkció már e hónap során is meghosszabbítható. A teszthónap aktiválása a főfelhasználói kijelölést követően legfeljebb hat hónapig lehetséges.

A Functions on Demand szolgáltatással a myAudi portálon keresztül rendelhet meg funkciókat.

A Functions on Demand szolgáltatáson keresztül megrendelt funkciók aktiválására a távolból (over-the-air) kerül sor. Feltétel: a funkciók aktiválásához a járműnek online-kapcsolatban kell állnia (az autónak mobilvétellel kell rendelkeznie és nem lehet inkognitó-üzemmódban). A megrendelést követően a járművet újra kell indítani.

Általában már röviddel a vásárlás után (perceken belül) megtörténik a járműbeli aktiválás, míg egyes esetekben valamivel tovább tarthat (1-2 óra). Az adott funkció már az autó legközelebbi beindításakor teljes terjedelmében az Ön rendelkezésére áll Audijában.

1) myAudi: Fiókbeállítások >> Megrendelések 2) Az autó MMI-rendszerében: a megrendelt funkció a "Vásárlások" mezőben jelenik meg Feltétel: A járműnek online-kapcsolatban kell állnia és újra rá kell kapcsolni a gyújtást. A funkció aktiválásának letöltéséről üzenet érkezik az MMI-rendszerbe. Ezután a funkció a "Vásárlások" mezőben jelenik meg.

A Functions on Demand szolgáltatással megrendelt funkciókat a myAudi alkalmazásban vagy a myAudi portálon a Fiókbeállítások >> Megrendelések menüpontban vagy közvetlenül az Audija MMI-rendszerében, a "Vásárlások" mezőben tekintheti meg.

A megrendelt Functions on Demand funkciók mindig az adott gépkocsi alvázszámához (VIN) és nem a myAudi felhasználóhoz kapcsolódnak.

Az Audi connect főfelhasználójának megváltozása nincs hatással az aktív Functions on Demand megrendelésekre és azok használati időtartamára.

Egy-egy funkció Functions on Demand megrendelése a járműre szól, így a használati időtartam alatt az adott gépkocsi alvázszámához (VIN) kapcsolódik. Autóeladáskor a megrendelt funkciók és a fennmaradó használati időtartamok a járműben maradnak és vele együtt értékesíthetők.

A Functions on Demand funkciók megvásárlásakor Önt a vonatkozó jogszabályban előírt 14 napos elállási jog illeti meg.

Ön a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül megrendelt minden funkcióról külön számlát kap.

A forgalmi adó mértéke azon ország forgalmi adózásának felel meg, amelyet Ön a számlázási címében megadott.

* A Functions on Demand szolgáltatás elérhetősége modellspecifikus. Az Ön Audi modelljére vonatkozó ajánlatot a myAudi Functions on Demand boltjában találja meg. További információval jelen weboldal és az Audi partnere szolgálhat.