Audi Logo

Q8 SUV

Már rendelhető

 

Teljesítmény akár

250

kW (340 LE)

Csomagtér térfogata akár

605

l

Vontatható tömeg akár

3 500

kg1

 
Audi Q8 seitliche Frontansicht

Karakteres fellépés elegáns formában

Az új Audi Q8 SUV vonzó arányaival, sportos kupé-vonalvezetésével, tágas belterével és dinamikus menetteljesítményével bizonyul meggyőzőnek.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q8 modellt!

Erő és elegancia – a külső megjelenés

Az új Audi Q8 SUV-modell klasszikus quattro architektúrájával és erőteljes vállövével jelzi offroad-génjeit. Elegánsan ereszkedő tetővonala, markáns Audi Singleframe hűtőrácsa, sík, kétdimenziós Audi-karikái, különösen pedig S line külső csomagja4 egyaránt jelentősen hozzájárul sportos megjelenéséhez.

Fénnyé vált progresszivitás

A HD Matrix-LED fényszórókkal4 és a digitális OLED hátsó lámpákkal4 már négy fénygrafika-pár közül lehet választani, amelyek kifejező fényanimációt is produkálnak. A hátsó lámpák közelítésérzékelő funkcióval7 is rendelkeznek: ha a közlekedés valamely résztvevője hátulról megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens automatikusan működésbe lép.

Többfunkciós térkoncepció

A tágas beltér a panoráma-üvegtetőnek4 köszönhetően még levegősebb benyomást kelt, emellett széleskörűen variálható is a három részre osztott, hosszirányban állítható Plusz hátsó ülés4 révén, amelyet teljes egészében lehajtva akár 1755 literig is bővíthető a csomagtér.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa8, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi SQ8 Sportback e-tron3,1 látható.

 

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban14 a témavilág17,4 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz4 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant9 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Dinamikusan sokoldalú

Az Audi Q8 SUV-modell a szabadság érzését kínálja, hogy Ön mindenkor magabiztosan haladhasson előre. Sportos menetteljesítményei, terepes képességei és vonóereje – amely akár 3,5 tonna vontatható tömeghez is elegendő lehet – felbecsülhetetlenül sokoldalúvá avatja.

 

Audi SQ8 SUV

Szén-dioxid-kibocsátás (kombinált2) (g/km): 227–291; üzemanyag-fogyasztás (kombinált2), l/100 km: 12,0–12,8; Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerinti értékek nem.