Audi Logo

SQ8 SUV

Már rendelhető

 

Teljesítmény

373

kW (507 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,1

s

Maximális forgatónyomaték

770

Nm

 
Audi SQ8 von oben

Teljesítmény – egyéniséggel

Tekintélyes teljesítményével és progresszív kupéformájával az Audi SQ8² a SUV-modellek térérzetével egyesíti a sportautók érzelemvilágát.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ8 modellt!

Meggyőző menetteljesítmények

A vezetés sportos élménye és a magasszintű kényelem korántsem ellentmondás az Audi SQ8 SUV² számára, amely innovatív futóműtechnikáival, quattro összkerékhajtásával és nagyerejű V8-as TFSI-motorjával (üzemanyag-fogyasztás (kombinált¹,²) (l/100 km): 12,0–12,8; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált¹,²) (g/km): 272–291) egyszerre kínál magával ragadó dinamikát és kiemelkedő stabilitást az úton.

Hatásos megjelenés

Waitomo-kék metál3 fényezésével és panoráma-üvegtetejével3 valóban meggyőző az Audi SQ8 SUV2. Részletek csupán, mégis feltűnő és exkluzivitást sugárzó megoldások a külső visszapillantó tükrök alumíniumhatású házai és a vörösre fényezett féknyergek3.

Fénnyé vált progresszivitás

A HD Matrix-LED fényszórókkal3 és a digitális OLED hátsó lámpákkal3 már négy fénygrafika-pár közül lehet választani, amelyek kifejező fényanimációt is produkálnak. A hátsó lámpák Közelítésérzékelő funkcióval8 is rendelkeznek: ha a közlekedés valamely résztvevője hátulról megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens automatikusan működésbe lép.

Rugalmas térkihasználás

Széleskörűen variálható tér áll rendelkezésre a három részre osztott, hosszirányban állítható Plusz hátsó ülés3 révén, amely a lehető legnagyobb rakodótér érdekében teljes egészében le is hajtható, így akár 1755 literig bővíthető a csomagtartó.

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált¹,²), l/100 km: 12,0–12,8; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált¹,²) (g/km): 272–291.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa⁹, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi Q8 SUV5 látható.

 
 

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban¹³ a témavilág16,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant20 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Még egyedibb az Audi exkluzív¹⁷ révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi SQ8 SUV2 modelljét az Audi exkluzív¹⁷ kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné

 
 

Audi Q8 SUV

Szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1) (g/km): 210–260; üzemanyag-fogyasztás (kombinált1), l/100 km: 8,0–11,4; Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerinti értékek nem.