Audi Logo
 
 
 Audi A5 Coupe Heckansicht

Elegáns sportoló

Esztétikus dizájn és átfogó hálózatba kapcsolás – az Audi A5 Coupé.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A5 Coupé modellt!

Szebb kilátás – és látvány

Széles légbeömlő nyílásai és krómozott díszlécei sportos karaktert kölcsönöznek az Audi A5 Coupé elejének, míg hátulja szélességét a diffúzor matt Alumíniumezüst árnyalatú keresztirányú díszléce és a trapézalakú kipufogóvégcsövek hangsúlyozzák.

Hajtásrendszer

A sportos háromajtós modell karosszériája alatt a legkorszerűbb technikák és erőteljes motorok várják Önt.

Kompromisszumok? Nem kellenek!

Az Audi A5 Coupé belterének vízszintes elrendezésű elemei tágas térérzetről gondoskodnak, amit az igényes anyagválasztás és az infotainment-rendszer korszerű Audi-technikái emelnek ki még jobban.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music8 segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music8 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Sportback2 látható.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A5 Coupé modelljét az Audi exkluzív6 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések – pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron7 látható.

Audi A5 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 4,7-8,5 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.