Audi Logo
 
 
Audi A5 Sportback Frontansicht

Elegáns sportoló

Esztétikus dizájn és átfogó hálózatba kapcsolás – az Audi A5 Sportback.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A5 Sportback modellt!

Dizájn, amit megcsodálhat – és vezethet

Széles légbeömlő nyílások és krómozott díszlécek kölcsönöznek még határozottabb karaktert a sportos ötajtós modell elejének, míg oldalán markáns küszöbborítás fokozza sportosságát, az extrafelszereltségként rendelhető, 20 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákat pedig a kidomborodó kerékjáratok emelik ki. A diffúzor matt Alumíniumezüst árnyalatú keresztirányú díszléce és a trapézalakú kipufogóvégcsövek hátulja szélességét hangsúlyozzák. Mindezeken túl az Audi A5 Sportback az advanced és az S line extraként rendelhető dizájncsomagokkal tehető még egyénibbé.

Még dinamikusabb: a competition edition plus

A competition edition plus kivitel hangsúlyosan emeli ki az Audi A5 Sportback sportos karakterét, mégpedig markáns fekete dizájnelemekkel, illetve a Plusz fekete optikai csomaggal és az S line összeállítással. A hangulatos fénydizájnról a Hangulatvilágítás-csomag plusz és a logókivetítéssel kiegészített, LED-technikájú beszállófény gondoskodik.

Erőteljes dinamizmus

A menetdinamikát támogató olyan technikák gondoskodnak az erőteljes motorokkal közösen a vezetés meggyőző élményéről, mint például az opcionális dinamikus kormányzás.

Kompromisszumok? Nem kellenek!

Tágas belterének köszönhetően az Audi A5 Sportback hátsó ülései és csomagtartója is bőséges hellyel szolgál a szabadidős és családi programok számára. Vizuálisan a beltér vízszintes elrendezésű elemei, az áttekinthető középkonzol, az ajtókárpitok fényes fekete betétjei és az igényes anyagválasztás erősíti a tágas térérzetet. Az extraként rendelhető design selection beltérösszeállítás és az ugyancsak opcionális S line felszereltség további lehetőségeket kínál az egyéni kialakításokra. A korszerű infotainment-kínálat és az extrafelszereltségként rendelhető Hangulatvilágítás-csomag plusz progresszív eleganciát kölcsönöz az Audi A5 Sportback belterének.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music6 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music6 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Sportback látható.

 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron9 látható.

 

Audi A5 Coupé

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 4,6-8,5 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.