Audi Logo
 

Garancia

 

Garanciális feltételek

Az Audi gépkocsikat Magyarországon 2011. június 1. óta 2+2 év általános garanciával kínáljuk, ráadásul Önnek ezért továbbra sem kell felárat fizetnie! Ennek feltétele, hogy az autó karbantartását és javítását, a gyártó által előírt időközönként és a karbantartási technológia szigorú betartása mellett, az előírt minőségű alkatrészek felhasználásával végeztetik el az első 4 évben. A karbantartási munkálatok elvégzésére jogosult Audi márkaszervizeink rendelkeznek mindazon felszereléssel és szaktudással, ami garancia lehet Audi gépkocsija gondoktól mentes üzemeltetéséhez és élményekkel teli használatához.

Az Audi gépkocsikra érvényes garancia felépítése:

Gyártói Audi CarLife Plus Általános garancia 2 év* gyártói + 2 év** Fényezésre 3 év* gyártói + 1 év** Átrozsdásodásra 12 év*   * km korlátozás nélkül ** de max. a gépkocsi 200 000 km-es futásteljesítményéig (amelyik előbb bekövetkezik)

Az Audi Carlife Plus egy olyan exkluzív szolgáltatás, ami kizárólagosan a magyarországi Audi márkakereskedőktől vásárolt, új Audi gépkocsik esetében, az autó forgalomba helyezésétől számított 3. és 4. évben, legfeljebb azonban 200.000 km futásteljesítményig érvényes. A szolgáltatási kör teljes mértékben megegyezik a gyártó által nyújtott garanciáéval. Az Audi Carlife Plus a márka magyarországi importőrének saját terméke, amit speciálisan az általa importált Audi gépkocsikra fejlesztett ki.

Milyen előnyöket hordoz az Audi CarLife Plus az Audi tulajdonosok számára?

  • felár nélkül érvényes az összes Audi modellre
  • teljeskörű, akár a gyári garancia
  • nincsenek előre nem látható javítási költségek
  • minden Audi márkaszervizben érvényesíthető (akár külföldön is)
  • a javítás Audi Eredeti Alkatrészek®-kel és a gyártó által előírt technológia szigorú betartásával történik
  • a magyarországi Audi márkaszervizekben elvégeztetett karbantartások során az Audi Mobilitásgarancia szolgáltatás érvényessége automatikusan hosszabbodik (akár az autó egész élettartamára)

Audi Eredeti Alkatrészek® Talán szüksége lesz egyszer pótalkatrészre. Ebben az esetben feltétlenül Audi Eredeti Alkatrészek®-eket válasszon. Akkor biztos lehet benne, hogy minden egyes darab megfelel az Audi minőségi követelményeinek. Mert mint minden egyes új Audi, úgy minden egyes Audi Eredeti Alkatrész® is szigorú minőségi és biztonsági vizsgálatokon megy keresztül. Erre 2 éves garanciát adunk Önnek kilométer korlátozás nélkül.  Audi Eredeti Tartozékok® Még akkor is előfordulhat, hogy Ön valami többre vágyik, ha egy jól felszerelt Audival közlekedik. Az Audi Eredeti Tartozék®-ok gazdag választékát kínáljuk Önnek. Mindegyiket tesztelve, kipróbálva és az Ön Audi modelljéhez hangolva. Az Audi Eredeti Tartozék®-okra is 2 év garanciát biztosítunk.  Átrozsdásodás elleni garancia Az Audi a legmagasabb igényeknek megfelelően alkotta meg az autóit, hogy még évek múltán, sok-sok megtett kilométer után is értékálló legyen. Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. A nagy karosszériaelemek egyetlen darabból készülnek, így még évek múltán sem lehet semmiféle zörejt, recsegést hallani. A szélvédő és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A karosszériára a Audi 12 év garanciát ad átrozsdásodás ellen. A minőség tehát nem csupán a felhasznált anyagokon múlik, hanem mindenekelőtt a feldolgozás módján.

Audi CarLife Plus

Tájékoztató és általános szerződési feltételek.

 
 
 

Egyes márkaszervizeinkbe közvetlenül tud időpontot foglalni. Itt teheti ezt meg:

(Ha itt nem találja partnerét, akkor lentebb kérhet szervizidőpontot!)

                       

Szüksége van szervizidőpontra, kérdése van?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

 

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Audi márkaszervizeket.

Betöltés...