Audi Logo

A LED-Matrix csomag

A LED-Matrix technika a messzemenőkig adaptív fényeloszlás szolgálatában LED-fényforrásokkal és precíz optikával kombinálja kamerarendszerét. Amint a rendszer járműveket érzékel, csak a megfelelő részt árnyékolja ki a fénykévékből, így a további szegmensekben változatlanul működhet a távolsági fény.

Az Ön rendelkezésére álló használati időtartamok a LED-Matrix csomaghoz

A spontán egyéniségeknek

1 hónap*

Az előre tervezőknek

1 év

Az elkötelezetteknek

az autó élettartamára

Korlátlan

* A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe. A myAudi portálon a vásárlás időpontjában feltüntetett árak jogilag kötelező érvényűek. Az árak járműtől és a felszereltségtől függően változhatnak.

Így működik a LED-Matrix csomag

A LED-technikájú fényszórók jelentős biztonsági és kényelmi előnyökkel rendelkeznek. Mintegy 5500 Kelvin színhőmérsékletükkel fényük a nappali világosság tónusát idézi, így - különösen sötétben és kedvezőtlen időjárási körülmények között - kevésbé fárasztja a szemet. A Matrix-LED technikájukon túl a fényszórók a következő funkciókat kínálják: nappali menetfény, tompított fény, távolsági fény, helyzetjelző világítás, dinamikus irányjelző, all-weather világítás (a sajátvakítás mérséklésére gyenge látási viszonyok közepette), valamint a fénykéve automatikus-dinamikus távolságállítása. Az extrafelszerelésként rendelhető Éjellátó-asszisztens esetében a Jelölőfény-funkció is rendelkezésre áll³, amely a rendszer által érzékelt gyalogosokat önálló LED-egységek háromszori egymást követő rövid felvillantásával emeli ki jól láthatóan környezetükből. A dinamikus irányjelző egyes szegmensei néhány ezredmásodperces ütemezésben villannak fel egymást követően, mindenkor a jármű a kanyarodás irányába eső oldala felé haladva. Egészítse ki a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül egyszerűen, utólagosan Audija felszereltségét, s próbálja ki, mennyire felel meg a LED-Matrix technika az Ön igényeinek.

A rendelkezésre álló felszerelések járműmodelltől függően eltérhetnek. Kérjük, jelentkezzen be a myAudi portálra, hogy ellenőrizhesse az elérhetőséget az Ön Audija számára.

Kényelmes

Rugalmas, igény szerinti megrendelés

Hatékony

Autója gyorsan és egyszerűen alkalmazkodhat a körülményekhez

Biztonságos

Jobb éjszakai látás az útviszonyokhoz illeszkedő világítás és a rendszer által érzékelt gyalogosok fénymegjelölése révén

A megrendelés feltételei

Ha a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül kívánja használni a LED-Matrix technikát, az Audi e-tron (a 2020-as modellévtől) modell, valamint

  • fő- vagy másodlagos felhasználóként egy hitelesített myAudi fiók és
  • járműbeli Functions on Demand kompatibilitás szükséges.

Jogi megjegyzések

1 A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe. 3 Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendszerek csak működési határaikon belül alkalmazhatók, s a vezetésben csak segítik a sofőrt. A járművezetés során szükséges figyelem és felelősség továbbra is a vezetőt terheli!