Audi Logo

Audi smartphone interface

Összeköttetésben a világgal: az Audi smartphone interface¹,² az Ön iPhone® készüléke vagy Android operációs rendszerű okostelefonja bizonyos funkcióinak és harmadik féltől származó alkalmazásainak vezeték nélküli és kényelmes használatát teszi lehetővé autója MMI-rendszerének kezelőfelületéről.

Az Ön rendelkezésére álló használati időtartamok az Audi smartphone interface funkcióhoz

A spontán egyéniségeknek

1 hónap*

Az előre tervezőknek

1 év

Az elkötelezetteknek

az autó élettartamára

Korlátlan

*A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe. A myAudi portálon a vásárlás időpontjában feltüntetett árak jogilag kötelező érvényűek. Az árak járműtől és a felszereltségtől függően változhatnak.

Így működik az Audi smartphone interface

Menet közben sem mondana le okostelefonja használatáról és a jól megszokott tartalmak elérhetőségéről? Az Audi smartphone interface az autó rendszeréhez csatlakoztatja az Ön okostelefonját, az Apple Car Play, illetve az Android rendszereit hozva el az Audi fedélzetére, így Ön egyaránt hozzáférhet olyan tartalmakhoz, mint a navigáció, a telefon, a zenék és harmadik féltől származó bizonyos alkalmazások. Ennek során az Ön okostelefon-tartalmai USB-csatlakozáson keresztül harmonikusan továbbítódnak az MMI-képernyőre, így az MMI-rendszerrel vagy hangvezérléssel kényelmesen használhatók. Egészítse ki a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül egyszerűen, utólagosan Audija felszereltségét, s próbálja ki, mennyire felel meg az Audi smartphone interface az Ön igényeinek.

A rendelkezésre álló felszerelések járműmodelltől függően eltérhetnek. Kérjük, jelentkezzen be a myAudi portálra, hogy ellenőrizhesse az elérhetőséget az Ön Audija számára.

Kényelmes

Kényelmes

Rugalmas használati időtartamok

Intuitív

Bizonyos okostelefon-tartalmak megjelenítése az MMI-képernyőn

Biztonságos

Az információk gyorsabb elérhetősége menet közben

A megrendelés feltételei

Ha a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül kívánja megrendelni az Audi smartphone interface funkciót, az Audi A4 (a 2020-as modellévtől), az Audi A5 (a 2020-as modellévtől), az Audi A6 (a 2021-es modellévtől), az Audi A7 (a 2021-es modellévtől), az Audi Q5 (a 2021-es modellévtől), az Audi Q7 (a 2021-es modellévtől), az Audi Q8 (a 2021-es modellévtől) vagy az Audi e-tron (a 2020-as modellévtől) modell, valamint

  • fő- vagy másodlagos felhasználóként egy hitelesített myAudi fiók és
  • kompatibilis iPhone készülék vagy Android operációs rendszerű okostelefon szükséges.

Jogi megjegyzések

1 Az Audi nem rendelkezik befolyással arra, milyen alkalmazásokat jelenítenek meg az Audi smartphone interface segítségével. Az egyes alkalmazásokkal megjelenített tartalmakért és funkciókért az adott szolgáltató felel. 2 Az országonkénti elérhetőségről kérjük, tájékozódjon Audi partnerénél. 4 A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe. 5 Minden ár ÁFA-val értendő. A myAudi portálon a vásárlás időpontjában feltüntetett árak jogilag kötelező érvényűek.