Audi Logo

Digitális rádióvétel (DAB)

Viszlát vételi kihagyások - tiszta hangzás, recsegés nélkül. A Functions on Demand kínálatának Digitális rádióvétel (DAB) funkciójával az analóg rádióállomások választékán túl a DAB-szabvány - benne a DAB+ és a DMB Audio - szerint digitálisan sugárzó rádióadókat is élvezhet. A Digitális rádióvétel emellett a programokat kísérő olyan információkkal is szolgál, mint az előadó és a cím. Egy DAB-antennával kiegészített, további DAB-tuner folyamatosan az éppen beállított állomás alternatív vételi frekvenciáit keresi és frissíti az adók listáját.

Az Ön rendelkezésére álló használati időtartamok a Digitális rádióvétel (DAB) funkcióhoz

A spontán egyéniségeknek

1 hónap*

Az előre tervezőknek

1 év

Az elkötelezetteknek

az autó élettartamára

Korlátlan

* A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe. A myAudi portálon a vásárlás időpontjában feltüntetett árak jogilag kötelező érvényűek. Az árak járműtől és a felszereltségtől függően változhatnak.

Így működik a Digitális rádióvétel (DAB)

A Digitális rádióvétel (DAB) az analóg rádióállomások kínálatán túl digitálisan sugárzó rádióadók (a DAB-szabvány - benne a DAB+ és a DMB Audio - szerint) minőségi vételét is lehetővé teszi. Egy DAB-antennával kiegészített, további DAB-tuner folyamatosan az éppen beállított állomás alternatív vételi frekvenciáit keresi, miközben frissíti az adók listáját. A Functions on Demand szolgáltatással megrendelhető Digitális rádióvétel (DAB) nem csupán a digitális rádióadók színvonalas vételét biztosítja, hanem olyan érdekes kiegészítő adatokkal is szolgál, mint az előadó és a cím, valamint diavetítés formájában más információt (például borító, időjárás) is nyújt. Egészítse ki a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül egyszerűen, utólagosan Audija felszereltségét, s próbálja ki, mennyire felel meg a Digitális rádióvétel (DAB) az Ön igényeinek.

A rendelkezésre álló felszerelések járműmodelltől függően eltérhetnek. Kérjük, jelentkezzen be a myAudi portálra, hogy ellenőrizhesse az elérhetőséget az Ön Audija számára.

Kényelmes

Rugalmas, igény szerinti megrendelés

Színvonalas

Tiszta hangzás recsegés nélkül és elmarad a nehézkes állomáskeresés

Informatív

Kiegészítő információk – például borító vagy időjárás - megjelenítése

A megrendelés feltételei

Ha a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül kívánja használni a Digitális rádióvétel (DAB) funkciót, az Audi A4 (a 2020-as modellévtől), az Audi A5 (a 2020-as modellévtől) vagy az Audi e-tron (a 2020-as modellévtől) modell, valamint

  • fő- vagy másodlagos felhasználóként egy hitelesített myAudi fiók és
  • járműbeli Functions on Demand kompatibilitás szükséges.

Jogi megjegyzések

1 A vétel a digitális hálózat helyi elérhetőségétől függ. A kiegészítő információk tartalma és terjedelme az adott rádióadó által rendelkezésre bocsátott adatok függvénye. 2 A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe.