Audi Logo

A Világítás-funkciócsomag

A Világítás-funkciócsomag¹ az adaptív világítást is tartalmazza, amely a világítást a pillanatnyi útviszonyokhoz (város, autópálya/gyorsforgalmi út, kanyarvilágítás és kanyarodófény) illesztve gondoskodik jobb éjszakai látásról.

Az Ön rendelkezésére álló használati időtartamok a Világítás-funkciócsomaghoz

A spontán egyéniségeknek

1 hónap*

Az előre tervezőknek

1 év

Az elkötelezetteknek

az autó élettartamára

Korlátlan

* A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe. A myAudi portálon a vásárlás időpontjában feltüntetett árak jogilag kötelező érvényűek. Az árak járműtől és a felszereltségtől függően változhatnak.

Így működik a világítás-funkciócsomag

A LED-technikájú fényszórók LED-egységei a dinamikus kanyarvilágítás funkcióját is ellátják, amely a navigációsadat-alapú járműtámogatás rendszerével már röviddel a bekormányzást megelőzően reagálhat. Háromféle fényszóró-üzemmód - városi fény, autópályafény és országúti fény - áll rendelkezésre a jó látás szolgálatában az Ön Audi e-tron modelljében, a Hazavezető fény (Coming-Home/Leaving-Home) újszerű és futurisztikus stílusú dinamikus fényanimációja pedig mindenkor vonzza a tekinteteket. Egészítse ki a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül egyszerűen, utólagosan Audija felszereltségét, s próbálja ki, mennyire felel meg a Világítás-funkciócsomag az Ön igényeinek.

A rendelkezésre álló felszerelések járműmodelltől függően eltérhetnek. Kérjük, jelentkezzen be a myAudi portálra, hogy ellenőrizhesse az elérhetőséget az Ön Audija számára.

Kényelmes

Rugalmas, igény szerinti megrendelés

Hatékony

A kanyarívek jobb megvilágítása elforduló xenon-fényszórókkal

Biztonságos

Jobb éjszakai látás az útviszonyokhoz illeszkedő világítás révén

A megrendelés feltételei

Ha a Functions on Demand szolgáltatáson keresztül kívánja használni a Világítás-funkciócsomagot, az Audi e-tron (a 2020-as modellévtől) modell, valamint

  • fő- vagy másodlagos felhasználóként egy hitelesített myAudi fiók és
  • járműbeli Functions on Demand kompatibilitás szükséges.

Jogi megjegyzések

1 Az országonkénti elérhetőségről kérjük, tájékozódjon Audi partnerénél. 2 A funkció kijelölt főfelhasználónként egy euróért, egyszeri alkalommal, egyhónapos időtartamra kipróbálható, ami évente és autónként legfeljebb két főfelhasználóig vehető igénybe.