Audi Logo
 
 

Elektromos teljesítmény

440

kW

Elektromos összforgatónyomaték: 830 Nm

Gyorsulás (0–100 km/h)

3,3

s

Hatótáv (WLTP) akár

495

km

 

Külső formavilág

Egy autó újraértelmezésének szándéka az aerodinamikus teljesítmény ihlette, puritán formavilágában is tükröződik, a progresszív luxus pedig olyan lendületes motivációvá lép elő, ami még intenzívebbé teszi a vezetés érzelmekben gazdag élményét. Mindezt – a vörös rombusszal – RS-emblémák teszik egyértelművé.

Audi RS e-tron GT Sitze

Belső dizájn

A vörös RS-dizájncsomag Expressz-vörös kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal kölcsönöz markáns stílusjegyeket az autó utasterének.

A szürke RS-dizájncsomag az igényes anyagválasztás és az Acélszürke kontrasztárnyalatú díszvarrások kombinációjával szintén a beltér jellegzetes eleganciáját és progresszív formavilágát hangsúlyozza.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music6 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music6 révén! Több mint 100 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak! Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Audi exkluzív

Legyen Ön is dizájner és tervezze meg Audi RS e-tron GT2 modelljét úgy, hogy éppoly egyedi lehessen, mint az Ön karaktere!

Akkumulátortöltés 5-ről 80 százalékra

22,5

min

(ideális feltételek mellett1)

Töltőrendszer

800

Volt

Maximális töltőteljesítmény: 270 kW

Akkumulátorkapacitás (nettó) akár

83,7

kWh

Töltés otthon és útközben

A lapos kialakítással a padlózatba épített, 800 voltos lítiumion-akkumulátor kiemelkedő teljesítményt produkál – a töltés és a hajtás tekintetében egyaránt. A fékezési és motorfék-fázisok alatti energia-visszatáplálás (rekuperáció) rendszerével a WLTP mérési eljárás szerint akár 495 kilométer hatótáv állhat rendelkezésre.

Menetdinamika

Mély benyomást keltő az erő, amit az Audi RS e-tron GT2 tisztán elektromos quattro összkerékhajtásával kínál – első és hátsó tengelye egy-egy motorjával akár 440 kW összteljesítményt produkál.

 
 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással9 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

RS-Designpaket rot

Kézműipar

A tisztán elektromos hajtásrendszerű Gran Turismo a Neckarsulm-közeli Böllinger Höfe üzemében zajló gyártásában a részletek iránti különös figyelem magasfokú pontossággal és színvonalas minőséggel párosul.

 

Audi e-tron GT

Elektromosenergia-fogyasztás (kombinált3) (kWh/100 km): 20,1–21,8; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált3) (g/km): 0.

Az elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.