Audi Logo

S e-tron GT

 

Hatótávolság (WLTP szerinti) akár

608

km2

Feltöltött hatótávolság

280

km

10 perc3 alatt

Töltőkapacitás 10 %-ról 80 %-ra kb.

18

perc3 alatt

akár 320 kW maximális egyenáramú töltési kapacitással

A legintenzívebb Audi, amit valaha építettünk

Audi S e-tron GT2: Az Audi legerősebb S modellje a tisztán elektromos Gran Turismo erejét és szépségét ötvözi a nagy hatótávolsággal, a nagy töltési teljesítménnyel, mindezt lenyűgöző menetdinamikával.

Lenyűgöző teljesítmény már töltés közben is

Élje át a lenyűgöző teljesítményt már a töltéskor is. Az akár 320 kW11 teljesítményű maximális töltési kapacitás már alacsony hőmérsékleten is elérhető. Az új, még stabilabb töltési görbével igazi élmény a gyorstöltés.

Teljesítmény Launch Control segítségével akár

500

kw4

Gyorsulás (0-100 km/h) Launch Control üzemmódban akár

3,4

s4

Akkumulátorkapacitás (nettó)

97

kWh7

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S e-tron GT modellt!

Öröm minden kanyarban

A quattro összkerékhajtás és az aktív futómű1 lélegzetelállító sportkocsi-dinamikát biztosít. Az elektromos kerekenkénti forgatónyomaték-elosztás (Torque Vectoring) a hátsó tengely hajtókerekeit igény szerint különböző szintű nyomatékkal látja el. Ez biztosítja a kanyarokban a nagyfokú hátsó mozgékonyságot.

Energikus megjelenés

Az Audi S e-tron GT² lapos sziluettel, hosszú tengelytávval és markáns S-dizájnnal mutatkozik be. A metál Florett ezüst fényezés kiemeli az erőteljes formát, amely a Gran Turismo arányait idézi.

A részletekig sportos

A pilótafülke vezetőorientált elrendezése, a sportos kontúrokkal rendelkező kormánykerék és a megvilágított S logókkal ellátott első sportülések sportkocsi hangulatot teremtenek a belső térben.

Audi digitális szolgáltatások

Élvezze a teljesen hálózatba kapcsolt belső teret, és ismerje meg a digitalizáció világát járművében. Fedezze fel a széles körű digitális lehetőségeket és a fantasztikus infotainmentet az Audi connect, Functions on Demand, valamint az Audi Application Store15 segítségével. MyAudi fiókján keresztül közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az Audi valamennyi digitális szolgáltatásához. Ez az Ön kulcsa az Audi ügyféltérhez - és a myAudi apphoz10, amellyel a jármű számos funkcióját vezérelheti és felügyelheti.

 

Audi connect

Felülmúlhatatlan kapcsolat. Közvetlenül az internetről: Az innovatív Audi connect szolgáltatások megkönnyítik mindennapjait, és támogatják Önt utazása megtervezésében.

Megjegyzés: A képen az Audi RS e-tron GT látható.

Audi Application Store15

Élvezze a népszerű alkalmazások, például az Amazon Music17, a Spotify vagy a YouTube nagy és folyamatosan bővülő választékát közvetlenül a jármű MMI rendszerén keresztül, okostelefon használata nélkül. Az Amazon nyelvi asszisztensével, az Alexa17 segítségével például híreket hallgathat, megnézheti az időjárás-előrejelzést vagy a sporteredményeket, zenét streamelhet, és még sok minden mást is.

Megjegyzés: A képen az Audi RS e-tron GT16 látható.

 

Amazon Music18,19

Az Amazon Music18,19 integrálásával az Audi modelljében mostantól az Amazon népszerű zenei szolgáltatását menet közben is használhatja. Egyszerűen okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A3 Sportback20 modell látható.

Functions on Demand

Számos kiegészítő funkciót foglalhat a jármű megvásárlása után, pl. az infotainment kategóriában. Egyszerűen látogasson el az Audi Functions Store-ba a myAudi alkalmazásban10.

Témavilág11,22

Lenyűgöző fotók vagy híres mozihősök: egyszerűen vásárolja meg kedvenc képét a myAudi alkalmazásban10 a Témavilág21,22 kategóriában és állítsa be az MMI háttereként.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant23 látható. MMI háttere: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 

Fedezze fel a különlegességeket – Audi exclusive24

Tegye egyedivé és összetéveszthetetlenné Audi S e-tron GT2 modelljét.

 
 

RS e-tron GT performance

RS e-tron GT