Audi Logo

RS e-tron GT performance

 

Teljesítmény Launch Control segítségével akár

680

kW (925 LE)1

Gyorsulás (0-100 km/h) Launch Control üzemmódban akár

2,5

mp1

Végsebesség

250

km/h

A legintenzívebb Audi, amit valaha építettünk

Az új Audi RS e-tron GT performance2: az első teljesen elektromos RS Performance modell és egyben az Audi eddigi legerősebb alapfelszereltségű járműve, mindez a legszebb Gran Turismo dizájnban.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi RS e-tron GT performance modellt!

Minden igényt kielégítő dinamika

A quattro összkerékhajtás és az aktív futómű4 lélegzetelállító sportkocsi-dinamikát biztosít. Az elektromos kerekenkénti forgatónyomaték-elosztás (Torque Vectoring) a hátsó tengely hajtókerekeit igény szerint különböző szintű nyomatékkal látja el. Ez biztosítja a kanyarokban a nagyfokú hátsó mozgékonyságot.

Hatótávolság (WLTP szerinti) akár

592

km7

Töltőkapacitás 10 %-ról 80 %-ra kb.

18

perc8 alatt

akár 320 kW8 maximális egyenáramú töltési kapacitással

Maximális egyenáramú töltési teljesítmény

320

kW8

Lélegzetelállító teljesítmény

Élje át a lenyűgöző teljesítményt már a töltéskor is. A maximális töltési teljesítmény már alacsony hőmérsékleten is elérhető. Az új, még stabilabb töltési görbével igazi élmény a gyorstöltés.

Energikus teljesítmény

Az Audi RS e-tron GT performance2 exkluzív változata Bedford zöld metál fényezéssel4 és matt karbon Camouflage dizájnnal érhető el, a matt sötét karbon tetőhöz hasonlóan4. A matt karbon látvány rendkívül markáns és sportos megjelenést kölcsönöz a Gran Turismónak.

Minden részletre kiterjedő teljesítmény

Sportos króm-vanádium elemek, karbon Camouflage matt dekorbetétek4 és az RS performance dizájncsomag4 kifinomult nappabőr kárpitozással és szerpentin zöld kontrasztvarratokkal – kizárólag az Ön Audi RS e-tron GT performance2 modelljében.

Audi digitális szolgáltatások

Élvezze a teljesen hálózatba kapcsolt belső teret, és ismerje meg a digitalizáció világát járművében. Fedezze fel a széles körű digitális lehetőségeket és a fantasztikus infotainmentet az Audi connect, Functions on Demand, valamint az Audi Application Store15 segítségével. MyAudi fiókján keresztül közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az Audi valamennyi digitális szolgáltatásához. Ez az Ön kulcsa az Audi ügyféltérhez - és a myAudi apphoz1, amellyel a jármű számos funkcióját vezérelheti és felügyelheti.

Audi connect

Felülmúlhatatlan kapcsolat. Közvetlenül az internetről: Az innovatív Audi connect szolgáltatások megkönnyítik mindennapjait, és támogatják Önt utazása megtervezésében.

Megjegyzés: A képen az Audi RS e-tron GT16 látható.

Audi Application Store15

Élvezze a népszerű alkalmazások, például az Amazon Music17, a Spotify vagy a YouTube nagy és folyamatosan bővülő választékát közvetlenül a jármű MMI rendszerén keresztül, okostelefon használata nélkül. Az Amazon nyelvi asszisztensével, az Alexa17 segítségével például híreket hallgathat, megnézheti az időjárás-előrejelzést vagy a sporteredményeket, zenét streamelhet, és még sok minden mást is.

Megjegyzés: A képen az Audi RS e-tron GT16 látható.

 

Amazon Music18,19

Az Amazon Music18,19 integrálásával az Audi modelljében mostantól az Amazon népszerű zenei szolgáltatását menet közben is használhatja. Egyszerűen okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A3 Sportback20 modell látható.

Témavilág21,22

Lenyűgöző fotók vagy híres mozihősök: egyszerűen vásárolja meg kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11 a Témavilág21,22 kategóriában és állítsa be az MMI háttereként.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant23 látható. MMI háttere: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 

Fedezze fel a különlegességeket– Audi exclusive24

Tegye egyedivé és összetéveszthetetlenné Audi RS e-tron GT performance2 modelljét.

 
 

RS e-tron GT

S e-tron GT