Audi Logo
 
 
Audi RS 5 Coupé seitlich

Amikor a rajt a cél

Amikor formát ölt a színtiszta dinamizmus – az Audi RS 5 Coupé mély benyomást keltő módon testesíti meg a High-Performance stílust. A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS 5 Coupé számokban

Teljesítmény

331

kW (450 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

3,9

s

Maximális forgatónyomaték

600

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi RS 5 Coupé modellt!

 

A dinamizmus új élménye

Indítsa be Audi RS 5 Coupé modelljét és tapasztalja meg Ön is a jellegzetes RS-dinamizmust!

Jellegzetes kupé, egyértelműen RS – a dizájn

Az Audi RS 5 Coupé körvonalai már első pillantásra sportosságukkal keltenek mély benyomást.

Üdvözlet a cockpitban!

Az Audi RS 5 Coupé „irányítóközpontja” exkluzivitást sugároz. Az RS-dombornyomatot hordozó, extraként méhsejt-mintázatú steppeléssel és kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készült Feinnappa bőr kárpitozású, nemes hatású első Plusz sportülések, az alumínium sebességváltó-kapcsolóbillentyűkkel szerelt és RS-emblémával díszített, bőrbevonatú, alul egyenesített karimával és háromküllős dizájn szerint kiformált Multifunkció plusz sportkontúr-kormánykerékkel közösen következetesen folytatják a külső performance-karakterét. Ugyancsak igazi különlegesség az opcionális Audi virtual cockpit plus műszeregység, amely olyan RS-specifikus információkkal szolgál, mint a forgatónyomaték, a köridők és a nehézségi gyorsulással (g) kifejezett erőhatások, extraként pedig a gumiabroncsok nyomása és hőmérséklete.

Teljesítmény csomagban

Mély benyomást keltően teszi még karakteresebbé az Audi RS 5 Coupé megjelenését az extrafelszereltségként rendelhető RS competition plus sportfelszereltség, a megfelelő menetteljesítményekről pedig egyebek mellett az RS pro sportfutómű gondoskodik.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Sportback látható.

Mindig a fedélzeten az Amazon Alexa és az Amazon Music

Az Amazon Alexa és az Amazon Music integrációjával immár útközben is igénybe veheti az Amazon népszerű hang-, illetve zeneszolgáltatását Audijában – egészen egyszerűen, okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Coupé látható.

 

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS 5 Coupé modelljét az Audi exkluzív kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron látható.

 

Audi RS 5 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 9,5–10,0 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.