Audi Logo

56. Kékszalag

Az Audi továbbra is elkötelezett támogatója a vitorlássportnak, így a négykarikás márka idén is a fő mobilitási partnere a magyar vitorlázás egyik legfontosabb eseményének, a Kékszalagnak. A hagyományokhoz híven a vitorlásverseny támogatásán túl több programelemmel is készül az Audi Balatonfüreden 2024. július 18-20 között.

A látogatók a szombati napon megismerkedhetnek a tisztán elektromos új Audi Q6 e-tron modellel.

 

Az Audi idén is büszke támogatója a Fifty-Fifty rekorderhajónak. A csapat tavaly, saját korábbi rekordját megdöntve új csúcsidővel, 5:03:56 nyerte meg a versenyt és idén is jó esélyekkel indulnak a győzelemért.

 

Az Audi bázisa a Kékszalag verseny alatt a Vitorlás tér, ahol az odalátogatók átélhetik a négykarikás márkával a fejlődést, az Audi modelljei, valamint 2024. július 19-én pénteken az Audi Speed Challenge-en keresztül.

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül a Kékszalag második napján, 2024. július 19-én pénteken az Audi Speed Challenge verseny. A mezőny leggyorsabb hajói mérik össze tudásukat, hogy elnyerjék a leggyorsabb hajónak járó címet.

A látványos verseny a balatonfüredi móló előtt zajlik, ahol két futam alatt 7-800 méter távolságot kell a lehető leggyorsabban megtennie a hajóknak.

A Vitorlás téren a verseny teljes ideje alatt az odalátogatók az Audi legújabb modelljeivel tudnak megismerkedni. A verseny teljes ideje alatt az új A3-as modell, a szombati napon pedig Magyarországon először az Audi legújabb tisztán elektromos meghajtású Audi Q6 e-tron modellje kerül kiállításra.

A négykarikás márka idén is kedveskedik az Audi Shuttle-al a versenyzőknek. Az Audi legújabb modelljei, köztük több tisztán elektromos autó biztosítja a versenyzők utazását Balatonfűzfő és Tihany között a nevezés és a díjkiosztó ideje alatt. Erről bővebb információt a nevezéskor, az Audi pultnál kaphatnak a vitorlázók.