Audi Logo
 
 
Audi A6 Avant von schräg vorne

Határozottan sokoldalú

Legyen szó üzleti találkozóról vagy hétvégi kirándulásról – elejének és hátuljának új dizájnelemeit is magában foglaló S-line felszereltségének köszönhetően az Audi A6 Avant révén mindenkor magabiztos fellépéssel érkezhet.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A6 Avant modellt!

Minden vonalában dinamikus

Korán ereszkedő tetővonala és erősen megdöntött D-oszlopa egyedülálló sziluettet kölcsönöz az Audi A6 Avant számára. Hátulnézete sportos tetőlégterelővel és Platinaszürke díszléceket hordozó, új tervezésű, matt Sötét króm árnyalatú diffúzorelemmel kelt mély benyomást.

Igazi nagyság

Az Audi A6 Avant tovább tökéletesített térkoncepciója minden bennülő számára megnövelt láb- és fejteret, illetve vállmagasságban mérhető szélességet kínál, mégpedig a csomagtartó immár jól megszokott tekintélyes méretei mellett. A rakodónyílással kialakított hátsó üléstámla igény szerint 40:20:40 arányban osztva, sokoldalú megoldást kínálva hajtható le, az akár 1680 liter rakodótérfogatnak köszönhetően pedig szinte minden lehetőség nyitva áll Ön előtt.

Elegáns és intuitív

Az Audi A6 Avant belterében a leglényegesebbre redukált megközelítés a legmeghatározóbb esztétikai formatervezési jellemző. Kevés gomb, kapcsoló alig – az MMI touch response rendszer kijelzői teljes egészében a középkonzol felületébe integráltan kaptak helyet.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon kerülőútja” nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11,10, a témavilág11,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant8 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Enyhe-hibrid (Mild Hybrid) technika

Az Audi A6 Avant mindegyik motorváltozata az Audi enyhe-hibrid (Mild-Hybrid) technikájával egészül ki, amely energia-visszatáplálással mérsékelheti az üzemanyag-fogyasztást a mindennapos közlekedés során. Ennek során szíjhajtású indítógenerátor működik együtt egy lítiumion-akkumulátorral, intenzívebb gyorsulást, fokozott gazdaságosságot és színvonalasabb menetkényelmet nyújtó energiát takarítva meg.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A 6 Avant modelljét az Audi exkluzív8 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

 

Audi A6 Limousine

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 5,3–6,7 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.