Audi Logo
 
 
Audi SQ5 TDI Kühlergrill

SUV-modell, amelyben az „S” a lényeg

Gyorsan elérni céljainkat, hatékonyan kezelni kihívásainkat, emellett mindenhová stílusosan érkezni – az új Audi SQ5¹.

 

Az SQ5 számokban

Teljesítmény

251

kW (341 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

5,1

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ5 TDI modellt!

Hatékonyan az útfelületre továbbított vonóerő

Elektromos hajtású kompresszorral kiegészített, V6-os 3.0 TDI motorja egészen 250 kilométer/óra - elektronikusan lehatárolt - végsebességig gyorsíthatja az Audi SQ5 modellt, az erőátvitel feladatát pedig gyors és kényelmes kapcsolások jellemezte, nyolcfokozatú tiptronic sebességváltó látja el. Az önzáró központi differenciálművel működő, s az alapkivitelhez tartozó quattro állandó összkerékhajtás változó arányban osztja el a forgatónyomatékot az első és a hátsó tengely között. Ez az arány alapesetben 40:60, igény szerint azonban – a még hatékonyabb vonóerőátadási képességek szolgálatában – a nyomaték akár 70 százalékát is előre, vagy akár 85 százalékát is hátra irányíthatja a rendszer.

Audi SQ5 Heckansicht von der Seite

Láthatóvá vált menetteljesítmények

Az új Audi SQ5¹ dizájnja mély benyomást keltően tükrözi az autó sportos dinamikáját és színvonalas menetteljesítményeit. A küszöbdíszlécek vizuálisan könnyedebbé teszik az oldalnézetet és még nagyobb szabadmagasság hatását keltik. Egyaránt markáns lökhárító foglalja magában elöl a határozott kontúrokkal kiformált, alumíniumszegélyű légbeömlő nyílásokat, hátul pedig a körbefutó krómkeretbe foglalt diffúzorelemet. A krómozott, ovális kettős kipufogóvégcsövek sportos lezárásról gondoskodnak. Az alumíniumbetétes, méhsejtmintázatú rácsozattal kialakított Audi Singleframe hűtőrács magabiztos karaktert kölcsönöz az SQ5 eleje számára.

Audi SQ5 Heckansicht

Különleges kisugárzás körös-körül

Az OLED-egységek háromdimenziós elrendezésű, kisméretű és önállóan vezérelhető szegmensekre osztott kialakítása mély benyomást keltő animációk révén újszerű fénydizájnt tesz lehetővé. Már megvásárlásakor is háromféle hátsó fénydizájn⁴ áll rendelkezésre az autó egyéni kialakítása szolgálatában, de a fénygrafika karaktere használat közben is automatikusan alkalmazkodik az éppen választott menetüzemmódhoz. Az extrafelszereltségként rendelhető digitális OLED-technikájú hátsó lámpák⁴ Közelítésérzékelő funkcióval⁵ is rendelkeznek: ha jármű vagy más közlekedő hátulról két méternél jobban megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens jól láthatóan megnövekedett felülettel lép automatikusan működésbe. A képen a 3-as változatú hátsó lámpa Hazavezető fény funkciójának (Coming Home / Leaving Home) dinamikus fényanimációja látható.

Megjegyzés: A képen az Audi Q52 látható.

Audi Q5 Rücklicht
 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 3

Intenzíven megélt sportosság

Beszálláskor exkluzív S-logóval díszített, megvilágított küszöblécek fogadják Önt és utasait, a beltérben pedig kényelmes fej- és lábtér jellemezte, akár öt személy számára is bőséges hellyel szolgáló, nagyvonalú térkoncepció várja Önöket. A szériafelszereltség szálcsiszolt alumínium dekorbetétjei, valamint a bőrbevonatú kormánykerék és a sportülések kontrasztárnyalatú díszvarrásai dinamikusan elegáns hangulatot sugároznak.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban9,10 a témavilág9,4 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz4 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition változat Fekete4 vagy Magnéziumszürke stílusjegyekkel4

Kölcsönözzön egyedi, dinamikus megjelenést SQ5 modelljének. A Fekete4 és a Magnéziumszürke stílusjegyekkel4 összeállított sport edition felszereltségi csomagok mindazok számára vonzóak lehetnek, akik valami különlegeset keresnek.

Frontale Seitenansicht des SQ5 Sportback

Audi SQ5 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 8,1-8,9 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.