Audi Logo
 
 
Audi SQ5 Sportback seitliche Heckansicht

Sportos, erős, dinamikus

A kupékat idéző körvonalak jellemezte, sportos SUV-modell abszolút sokoldalú tehetség, bőséges és variálható térkínálattal.

 

Az SQ5 Sportback számokban

Teljesítmény

251

kW (341 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

5,1

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ5 modellt!

Magával ragadó és erőteljes

Az Audi SQ5 Sportback² 3,0 literes, V6-os TDI-motorja, illetve gyors és kényelmes kapcsolású nyolcfokozatú tiptronic sebességváltója harmonikus erőátvitelről gondoskodik, míg az alapkivitelhez tartozó quattro állandó összkerékhajtása változó arányban osztja el a teljesítményt az első és a hátsó tengely között – a vezetés vérpezsdítő élményével.

Audi SQ5 Sportback Seitenansicht

Erős kisugárzás

Azonnal szembetűnő, sportos dinamika és erőteljes menetteljesítmények: az S-tetőlégterelő és a kupékat idéző tetővonal éppúgy az Audi SQ5 Sportback² sportos eleganciáját hangsúlyozza, mint ovális és krómozott kettős kipufogóvégcsövei. Az Audi SQ5 Sportback² azonban elölnézetben is jól mutat – egyebek mellett méhsejtmintázatú betéttel kialakított Audi Singleframe hűtőrácsának, S-specifikus lökhárítójának és határozottan kiformált, alumíniumszegélyű légbeömlő nyílásainak köszönhetően. Formavilága összességében a vizuális könnyedség és a kiváló aerodinamikai tulajdonságok ígérete.

Audi SQ5 Sportback Seitenansicht

OLED-hátsó lámpák specifikus fénygrafikával

Az innovatív OLED-technikával⁴ működő, extrafelszereltségként rendelhető hátsó lámpák semmi mással össze nem téveszthető megjelenést kölcsönöznek az Audi SQ5 Sportback² számára. Háromféle hátsó fénydizájn⁴ áll rendelkezésre opcióként, de a fénygrafika karaktere használat közben is automatikusan alkalmazkodik az éppen választott menetüzemmódhoz. Az extrafelszereltségként kínált, digitális OLED hátsó lámpák⁴ Közelítésérzékelő funkcióval⁵ is rendelkeznek: amint jármű vagy más közlekedő hátulról két méternél jobban megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens jól láthatóan megnövekedett felülettel lép működésbe automatikusan. Az animáción a 3-as változatú hátsó lámpa dinamikus fényanimációja látható.

 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 3

Sportos, kényelmes és exkluzív

Az elöl alumíniumbetétes, S-logóval díszített és megvilágított küszöblécek, illetve a szériafelszereltség matt szálcsiszolt alumínium dekorbetétjei, egyaránt jellegzetes S-karaktert kölcsönöznek az utastér számára. Emellett az extrafelszereltségként rendelhető Feinnappa bőr⁴ bevonatú és támlájukon S-nyomattal, illetve rombuszmintájú steppeléssel készült első sportülések is hangsúlyozzák a beltér sportos összhatását.

Audi SQ5 Sportback Interieur

Teret enged a variálhatóságnak

Különösen praktikus megoldás a három részre osztott (20:40:20) Plusz hátsó ülés4, amelynek elemei igény szerint hajthatók le. A hátsó ülés állásától függően az Audi SQ5 Sportback2 akár 1470 liter csomagtartó-térfogatot is kínálhat. A szenzorvezérlésű csomagtérajtó-kireteszeléssel kiegészített Komfortkulcs4 esetében egy lábmozdulat is elegendő lehet a csomagtérajtó már alapkivitelben elektromos felnyitásához vagy lecsukásához.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban9,10 a témavilág9,4 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz4 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition változat Fekete4 vagy Magnéziumszürke stílusjegyekkel4

Készüljön a sport edition változat akár Fekete4, akár Magnéziumszürke stílusjegyekkel4, ezekkel a felszereltségi csomagokkal egészen a legapróbb részletekig egyedülállóan sportos karaktert kölcsönözhet SQ5 Sportback2 modellje számára.

 Audi SQ5 seitliche Heckansicht

Audi SQ5

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 8,1-8,9 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.