Audi Logo
 

Teljesítmény

373

kW (507 LE)

Gyorsulás (0-100 km/h)

4,1

s

Max. forgatónyomaték

770

Nm

Audi SQ7 Belső tér

Teljesítmény – egyéniséggel

Az Audi SQ7 SUV² sportos formavilága hangsúlyozza erőteljes menetteljesítményeit. Variálható beltere, bőséges térkínálata számos szituációban könnyíti a mindennapokat.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi SQ7 modellt!

 

Meggyőző menetteljesítmények

A vezetés sportos élménye és a magasszintű kényelem korántsem ellentmondás az Audi SQ7 SUV² számára, amely innovatív futóműtechnikáival, quattro összkerékhajtásával és nagyerejű V8-as TFSI-motorjával kínál magával ragadó dinamizmust és kiemelkedő stabilitást az úton.

Hatásos megjelenés

Daytona-szürke gyöngyház³ fényezésével és panoráma-üvegtetejével³ valóban meggyőző az Audi SQ7², impozáns megjelenését 22 col peremátmérőjű kerekei és vörös féknyergei teszik teljessé.

Fénnyé vált progresszivitás

Az Audi-lézerfénnyel szerelt HD Matrix-LED fényszórókkal³ és a digitális OLED hátsó lámpákkal³ már négy fénygrafika-pár közül lehet választani, amelyek kifejező fényanimációt is produkálnak. A hátsó lámpák közelítésérzékelő funkcióval⁷ rendelkeznek: ha a közlekedés valamely résztvevője hátulról megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens automatikusan működésbe lép.

Igény szerint akár hetedmagával is

Az extrafelszereltségként rendelhető harmadik üléssorral³ akár hét személy is kényelmesen elfér. A felső heveder (Top Tether) lehetőségét is kínáló ISOFIX gyerekülés-rögzítési pontok mindegyik hátsó üléshelyen rendelkezésre állnak. A második és a harmadik üléssor³ lehajtásával 1921 literre bővíthető a csomagtér.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon „kerülőútja” nélkül. Az Alexa⁹, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban¹³ a témavilág¹⁶,³ területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz³ automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant¹⁰ látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Még egyedibb az Audi exkluzív17révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi SQ7 modelljét az Audi exkluzív17 kínálatával, hogy ugyanúgy egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

 
Seitenansicht eines blauen Audi Q7

Audi Q7 SUV

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 7,9-11,8 l/100 km

Szén-dioxid-kibocsátás1: 206-269 g/km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.