Audi Logo
 
 
Audi Q5 seitliche Heckansicht

Több, mint csupán SUV-modell

Az Audi Q5 magasfokú mindennapos használhatósággal ötvözi a sportosságot.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q5 modellt!

Dizájn és \"libabőr-faktor\"

Az új Audi Q5 formai nyelvezete sportos motívumaival és egyéni kisugárzásával vonz, míg magas légbeömlő nyílásokkal, illetve függőleges hatású bordázat jellemezte, alacsony és széles Singleframe hűtőráccsal kiformált, kifejezetten plasztikus orrkialakítása határozott magabiztosságot sugároz. A dinamikus dizájnt trapézalakú kipufogóvégcsövei, keresztirányú díszléccel kiegészített hátsó diffúzoreleme és a hátsó lámpái alatt a far teljes szélességében végighúzódó krómléc harmóniája teszi teljessé.

Audi Q5 Seitenansicht

Új fényanimációk

Az OLED-egységek háromdimenziós elrendezésű, kisméretű és önállóan vezérelhető szegmensekre osztott kialakítása mély benyomást keltő animációk révén újszerű fénydizájnt tesz lehetővé. Már megvásárlásakor is háromféle hátsó fénydizájn4 áll rendelkezésre az autó egyéni megjelenése szolgálatában, de a fénygrafika karaktere használat közben is automatikusan alkalmazkodik az éppen választott menet-üzemmódhoz. A digitális OLED-technikájú hátsó lámpák4 Közelítésérzékelő funkcióval16 is rendelkeznek: ha jármű vagy más közlekedő hátulról két méternél jobban megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens jól láthatóan megnövekedett felülettel lép automatikusan működésbe.

Audi Q5 Rücklicht
 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 3

Magával ragadó menetdinamika

Az Audi Q5 közvetlen, dinamikus gyorsulással és agilis irányíthatósági tulajdonságokkal bizonyul meggyőzőnek. Már alapkivitelben változó működésű quattro összkerékhajtással4 készül, amely igény szerint osztja el a forgatónyomatékot az egyes kerekek között. Mindezeken túl az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer különféle üzemmódok szerint teszi lehetővé a kívánt járműkarakterisztikák beállítását.

Audi Q5 Dynamisches Fahren

Bőséges játéktér az egyéni kialakításokhoz

Az ülések felszereltségi kínálata egészen a masszázsfunkcióig4 terjed. Sötétben az extrafelszereltségként rendelhető Hangulatvilágítás plusz4 gondoskodik vonzó fényhatásokról, a design selection utastér-felszereltségi csomag4 részeként pedig már az alapkivitelt bővíti. Hálózatba kapcsolva a világgal – az Audi Q5 esetében ez már magától értetődő. A Online nevezetes pontok (Online Points of Interest) szolgáltatással például a közeli üzemanyag-töltőállomások és parkolóházak közvetlenül jeleníthetők meg az MMI touch funkcióval kiegészített MMI Navigációs rendszer plusz4 képernyőjén, mégpedig a nyitvatartási időkkel, a rendelkezésre álló szabad parkolóhelyekkel és az árakkal együtt.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban7,8 a témavilág7,2 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz2 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition változat Fekete2 vagy Magnéziumszürke stílusjegyekkel2

A Magnéziumszürke stílusjegyeket2 felsorakoztató sport edition felszereltségi csomagban a kiválasztott teljes külső fényezés2 Magnéziumszürke részletekkel egészül ki, míg a Fekete stílusjegyeket2 tartalmazó sport edition változat kontrasztárnyalatú fényezéssel2 is választható.

Eredeti Audi tartozékok

Az Audi Eredeti Tartozékok6 számos lehetőséget kínál, hogy Ön különböző megoldásokkal gazdagíthassa Audi Q5 modellje felszereltségét – például az Offroad-stíluscsomaggal, oldalsó fellépőkkel, különféle keréktárcsákkal vagy síléc- és csomagtartó dobozzal.

Audi Q5 Reise
 Seitenansicht Audi Q5 Sportback

Audi Q5 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 5,6-9,7 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.