Audi Logo
 
 
 Audi Q5 Sportback seitliche Frontansicht

SUV újraértelmezve

Az Audi Q5 Sportback a SUV-modellek erőteljes menetteljesítményeit magasfokú mindennapos használhatósággal ötvözi.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q5 Sportback modellt!

Minden út egy állásfoglalás

Az új Audi Q5 Sportback formai nyelvezete dinamikus és egyéni kisugárzásával vonz. Az extrafelszereltségként rendelhető S line kivitel2 további sportos stílusjegyeket foglal magában.

OLED-hátsó lámpák specifikus fénygrafikával

Az Audi Q5 Sportback extrafelszereltségként rendelhető OLED-világításának háromdimenziós elrendezésű, kisméretű és önállóan vezérelhető szegmensekre osztott kialakítása mély benyomást keltő animációk révén újszerű fénydizájnt tesz lehetővé. Már megvásárlásakor is háromféle hátsó fénydizájn2 áll rendelkezésre, de a fénygrafika karaktere használat közben is automatikusan alkalmazkodik az éppen választott menetüzemmódhoz. Az innovatív OLED-technikájú2 hátsó lámpák Közelítésérzékelő funkcióval5 is rendelkeznek: ha jármű vagy más közlekedő hátulról két méternél jobban megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens jól láthatóan megnövekedett felülettel lép automatikusan működésbe. Az animáción a 1-es változatú hátsó lámpa dinamikus fényanimációja látható.

 
Schlusslichtsignatur 1 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 1

Schlusslichtsignatur 2 des neuen Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 2

Schlusslichtsignatur 3 des Audi Q5 Sportback

Hátsó fénygrafika 3

Magával ragadó menetdinamika

Az Audi Q5 Sportback közvetlen, dinamikus gyorsulással és agilis irányíthatósági tulajdonságokkal bizonyul meggyőzőnek. Már alapkivitelben ultra-technikájú quattro összkerékhajtással2 készül, amely a pillanatnyi menethelyzetet folyamatosan felügyelve igény szerint osztja el a forgatónyomatékot a kerekek között, precíz menettulajdonságokról és sportos, a hátsó tengelyre összpontosító irányíthatósági jellemzőkről gondoskodva. A vezetés pontosan az Ön igényei szerinti élménye szolgálatában az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszer különböző üzemmódokat kínál a kívánt járműkarakterisztika beállításához – fokozott dinamika, még színvonalasabb kényelem vagy épp a kettő egyéni kombinációja mentén.

Audi Q5 Sportback dynamisches Fahren

Beltér: praktikus és funkcionális

Az Audi Q5 Sportback a méret, a teljesítmény és a funkcionalitás ideális kombinációjával tűnik ki. Megemelt üléshelyzetével kedvező rálátást kínál a forgalomra, belterének hangsúlyosan vízszintes vonalvezetése pedig a tágas tér és a kényelem benyomását erősítik. A műszerfal teljes szélességében háromdimenziós kialakítású dekorbetét fut végig.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban12,11 a témavilág12,2 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz4 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Még egyedibb az Audi exkluzív15 révén

Alakítsa inspiratív egyedi darabbá Audi Q3 Sportback modelljét az Audi exkluzív15 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

sport edition változat Fekete2 vagy Magnéziumszürke stílusjegyekkel2

Kölcsönözzön egyedi, dinamikus megjelenést Q5 Sportback modelljének. A Fekete2 és a Magnéziumszürke stílusjegyekkel2 összeállított sport edition felszereltségi csomagok mindazok számára vonzóak lehetnek, akik valami különlegeset keresnek.

Eredeti Audi tartozékok

Az Audi Eredeti Tartozékok¹⁷ számos lehetőséget kínál, hogy Ön különböző megoldásokkal gazdagíthassa Audi Q5 Sportback modellje felszereltségét – például az Offroad-stíluscsomaggal, oldalsó fellépőkkel vagy különféle keréktárcsákkal.

Audi Q5 Sportback Heckansicht
Audi Q5 Seitenansicht

Audi Q5

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 5,6-9,7 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.