Audi Logo

A7 Sportback

 
 
Audi A7 Sportback Heckansicht seitlich

Meggyőzően sokoldalú

Az Audi A7 Sportback a munka és a szabadidő dinamikus sokoldalú tehetsége. Elegáns kupé-formavilága olyan új és sportos stílusjegyekkel kelt mély benyomást, mint például az új szerkezetű Audi Singleframe hűtőrács.

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A7 Sportback modellt!

Négy karika – letisztult vonalak

Az Audi A7 Sportback a sportosság és az elegancia megtestesítője, amit mély benyomást keltően hangsúlyoz klasszikus quattro architektúrája.

A vezetés sportos élménye

A csillapítás-szabályzással működő, extrafelszereltségként rendelhető futóműnek2 köszönhetően az Audi A7 Sportback a luxuslimuzinok menetkultúrájával ötvözi a sportautók menetteljesítményeit. Sportos vezetési stílus mellett a sport-differenciálművel4 kiegészített, ugyancsak extraként kínált quattro összkerékhajtás gondoskodik szinte bármilyen útfelületen magasfokú dinamikáról, rendkívül precíz irányíthatósági tulajdonságokról és stabil iránytartásról.

Támogatott parkolás – egyszerű manőverezés

Kényelmes parkolás az úttal párhuzamos és az arra merőleges parkolóhelyekre, előre- vagy hátramenetben, a párhuzamos parkolóhelyekről akár kiállással is. Ennek során az Audi A7 Sportback veszi át a kormányzás, a gyorsítás, a fékezés és a motor leállításának feladatát – a Parkolási asszisztens plusz5,2 esetében a járműbeli ">>P" gomb tartós nyomásával. A távirányítású Parkolási asszisztens plusz5,2 rendszerében az okostelefonon futó myAudi alkalmazás6,7 megfelelő felületének folyamatos nyomásával a parkolási folyamat távolról is vezérelhető. Mindkét rendszer használatakor Önnek teljes mértékben figyelemmel kell kísérnie a parkolás teljes folyamatát.

Kellemes hangulat

A beltér színvonalas minőségű anyagok precíz megmunkálásával bizonyul meggyőzőnek. A panoráma-üvegtető2 világos és hangulatos belső környezetről gondoskodik, zárt helyzetében pedig napellenző rolója biztosít ideális fényvédelmet, a beltér csupán minimális felhevülése mellett.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa8, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban7,6 a témavilág7,2 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz2 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant13 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Még egyedibb az Audi exkluzív14 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi A7 Sportback modelljét az Audi exkluzív14 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

 

Audi S7 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 7,1–7,8 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.