Audi Logo

S7 Sportback

 
 
Audi S7 Sportback Heckansicht

Elegáns és dinamikus

Az Audi S7 Sportback² külső és belső értékeivel is meggyőz. Új szerkezetű Audi Singleframe hűtőrácsa és új tervezésű hátsó diffúzora egyaránt kiemeli dinamikus karakterét.

 

Az S7 Sportback számokban

Teljesítmény

253

kW

Gyorsulás (0-100 km/h)

5.1

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A7 Sportback modellt!

 

A sportosság "alapfelszereltség"

A csillapítás-szabályzással kiegészített, az alapfelszereltséget bővítő S-sportfutómű az alapmodellénél mélyebbre süllyeszti az S7 Sportback karosszériáját, dinamikáját pedig további S-specifikus elemek hangsúlyozzák.

Erőteljes és dinamikus – a hajtásrendszer

A V6-os 3.0 TDI-erőforrás 253 kW (344 LE) teljesítményével és 700 newtonméter maximális forgatónyomatékával álló helyzetből mindössze 5,1 másodperc alatt gyorsítja fel az autót 100 kilométer/órás tempóra. A tekintélyes vonóerőt az alapkivitelhez tartozó quattro összkerékhajtás továbbítja az útfelületre, az extrafelszereltségként rendelhető hátsó sport-differenciálmű3 pedig a kanyaríveken fokozza a menetstabilitást.

Igényes és esztétikus

Az Audi S7 Sportback belterében már alapkivitelben S-emblémával díszített, megvilágított, alumíniumbetétes küszöblécek fogadják Önt, az alumíniumhatású sebességváltó-kapcsolóbillentyűkkel szerelt, szintén az alapfelszereltséghez tartozó, bőrbevonatú és S-emblémát hordozó, multifunkciós sportkormánnyal pedig biztosan uralhatja az autót. Utóbbi extrafelszereltségként fűthető, illetve a beszállást könnyítő, alul egyenesített karimával is rendelhető.

Az esztétikum és az atletikus karakter találkozása

Az Audi S7 Sportback competition edition3 színvonalas felszereltséggel hangsúlyozza sportos karakterét. Különlegességei közé tartoznak az Audi Sport kínálatának könnyűfém keréktárcsái, a feketére fényezett tető, a sötétített fényszórók, valamint elejének és hátuljának sötét Folyékony króm árnyalatú elemei. A beltér egyebek mellett vörös stíluselemekkel és Alcantara5 bevonatú sportkormánnyal csábít.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Megjegyzés: A képen az Audi A7 Sportback9 szerepel.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban14,15 a témavilág15,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi A7 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 5,6–9,6 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.