Audi Logo
 
 
Audi S6 Limousine Frontansicht rechts

Digitálisan hálózatba kapcsolt, erőteljes és elegáns

Az S6 Limousine(2): sportos sokoldalú tehetség nagyteljesítményű hajtásrendszerrel.

 

Az S6 Limousine számokban

Teljesítmény

253

kW

Gyorsulás (0-100 km/h)

5.0

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S6 Limousine modellt!

 

Mély benyomást keltő teljesítmény

Az Audi S6 Limousine tekintélyes ereje egy háromliteres, V6-os TDI-motorból származik, amelynek 253 kW teljesítményével és 700 newtonméter maximális forgatónyomatékával álló helyzetből mindössze 5,0 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra.

Meghatározó formák – A külső megjelenés

Számos S-specifikus eleme sportos karaktert kölcsönöz az Audi S6 Limousine számára.

Sportos és digitális – a beltér

Az alapkivitelhez tartozó első sportülések határozottan kiformált oldalpárnáiknak köszönhetően biztos tartást kínálnak, de extrafelszereltségként a rombuszmintájú steppeléssel varrott Valcona bőrrel kárpitozott plusz sportüléseket is választhatja. Az opcionális, 12,3 col átlójú Full-HD kijelzőfelülettel működő, teljes egészében digitális Audi virtual cockpit plus műszeregység a multifunkciós kormánykerékről is vezérelhető.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music4 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music4 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine3 látható.

A zene mindig a fedélzeten

Az Amazon Alexa5 és az Amazon Music5 integrációjával immár útközben is igénybe veheti Audijában az Amazon népszerű hang-, illetve zeneszolgáltatását – egészen egyszerűen, okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine3 látható.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással8 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron7 látható.

 

Audi S6 Avant

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 7,2–7,8 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.