Audi Logo
 
 
Audi S6 Avant Auspuff

Sokoldalú, digitálisan hálózatba kapcsolt és sportos

Akár céges autóként, akár családi nyaralásra indulva – az Audi S6 Avant többek között magasfokú mindennapos használhatóságával győz meg.

 

Az S6 Avant számokban

Teljesítmény

253

kW

Gyorsulás (0-100 km/h)

5.1

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S6 Avant modellt!

 

Sportos hajtásrendszer

Magasfokú variálhatósága mellett az Audi S6 Avant erőteljes dízelmotorjával is meggyőzőnek bizonyul. A 3,0 literes, V6-os TDI-erőforrás teljesítménye 253 kilowatt, maximális forgatónyomatéka pedig 700 newtonméter, így álló helyzetből mindössze 5,1 másodperc alatt gyorsíthat fel 100 kilométer/órás tempóra.

Letisztult és karakteres – a külső megjelenés

Vízszintes vonalak, erősen megdöntött hátsó szélvédő, tetőlégterelő – számos S-specifikus elem emeli ki az Audi S6 Avant markáns sziluettjét. Hátsó S6-emblémája, alumíniumhatású díszléccel kidolgozott matt Titánfekete diffúzora és négy krómozott végcsővel kialakított kipufogórendszere szintén az Audi S6 Avant egyéni megkülönböztető jegye.

Tágas csomagtér

Az Audi S6 Avant számos rakodóhellyel és praktikus tárolási lehetőséggel elégíti ki a megnövekedett helyigényeket. Csomagterének térfogata lehajtott hátsó üléstámlával akár 1660 literre is bővíthető, a szenzorvezérlésű csomagtérzárral kiegészített, extrafelszereltségként rendelhető komfortkulccsal pedig egyszerű lábmozdulatra is feltárulhat az elektromos mozgatású csomagtérajtó.

Megjegyzés: A képen az Audi RS 6 Avant látható.

Sportos és digitális – a beltér

Az alapkivitelhez tartozó első sportülések határozottan kiformált oldalpárnáiknak köszönhetően biztos tartást kínálnak, de extrafelszereltségként a rombuszmintájú steppeléssel varrott Valcona bőrrel kárpitozott plusz sportüléseket is választhatja. Az opcionális, 12,3 col átlójú Full-HD kijelzőfelülettel működő, teljes egészében digitális Audi virtual cockpit plus műszeregység a multifunkciós kormánykerékről is vezérelhető.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music5 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music5 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine4 látható.

A zene mindig a fedélzeten

Az Amazon Alexa6 és az Amazon Music6 integrációjával immár útközben is igénybe veheti Audijában az Amazon népszerű hang-, illetve zeneszolgáltatását – egészen egyszerűen, okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine4 látható.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással9 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron8 látható.

 

Audi S6 Limousine

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 7–7,8 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.