Audi Logo
 
 
Audi Q5 TFSI e seitlich

A gazdaságosság ereje

Az innovatív, hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszerrel Ön mintegy 56-62 kilométert (WLTP¹) tehet meg tisztán elektromos üzemben.

 

A Q5 TFSI e³ számokban

Elektromos hatótáv kb.

56–62

km*

Gyorsulás (0–100 km/h)

5,3

s**

Rendszerteljesítmény

270

kW (367 LE)**

*Tisztán elektromos hatótáv (kombinált) (WLTP) 18–21 colos kerekekkel. **Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1,3) (l/100 km): 1,5–2,0; elektromosenergia-fogyasztás (kombinát1,3) (kWh/100 km): 22–23,8; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1,3), g/km: 35-45.

 

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi Q5 TFSI e modellt!

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi Q5 TFSI e két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, míg a belsőégésű TFSI-motorjával kiegészülve az Audira oly jellemző színvonalas menetdinamikáról sem kell lemondani. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

 

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben töltési lehetőségek egyaránt széles skálája állhat az Audi Q5 TFSI e rendelkezésére.

Pozitív kisugárzás

Az OLED-egységek háromdimenziós elrendezésű, kisméretű és önállóan vezérelhető szegmensekre osztott kialakítása mély benyomást keltő animációk révén újszerű fénydizájnt tesz lehetővé. Már megvásárlásakor is háromféle hátsó fénydizájn4 áll rendelkezésre az autó egyéni megjelenése szolgálatában, de a fénygrafika karaktere használat közben is automatikusan alkalmazkodik az éppen választott menet-üzemmódhoz. A digitális OLED-technikájú hátsó lámpák4 Közelítésérzékelő funkcióval5 is rendelkeznek: ha jármű vagy más közlekedő hátulról két méternél jobban megközelíti az álló autót, az összes OLED-szegmens jól láthatóan megnövekedett felülettel lép automatikusan működésbe.

Bőséges tér az Ön személyiségének

Az Audi Q5 TFSI e öt személy számára is tágas hely, illetve kényelmes fej- és lábtér jellemezte, bőséges belső térkínálattal érkezik.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban8,9 a témavilág8,4 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz4 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant10 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

sport edition változat Fekete4 vagy Magnéziumszürke stílusjegyekkel4

A Magnéziumszürke stílusjegyeket⁴ felsorakoztató sport edition felszereltségi csomagban a kiválasztott teljes külső fényezés⁴ Magnéziumszürke részletekkel egészül ki, míg a Fekete stílusjegyeket⁴ tartalmazó sport edition változat kontrasztárnyalatú fényezéssel⁴ is választható.