Audi Logo
 
 
Audi RS 6 Avant seitlich

A siker jutalma – az ellenszél

Legyen szó üzleti találkozóról vagy családi kirándulásról – az Audi RS 6 Avant. A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS 6 Avant számokban

Teljesítmény

441

kW

Gyorsulás (0-100 km/h)

3.6

s

Maximális forgatónyomaték

800

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi RS 6 Avant modellt!

Sportos sokoldalú tehetség

A nagy teljesítményű sportautó kompromisszumot nem tűrő dizájnt és magasfokú mindennapos használhatóságot ígér. Az alapfelszereltséghez tartozó RS adaptív sport-légrugózás (RS adaptive air suspension) a hosszú távú kényelem és a maximális teljesítmény jegyében született.

Intenzív kisugárzás – a külső dizájn

Az Audi RS 6 Avant számos RS-specifikus elemet sorakoztat fel. Hátulja az RS-lökhárítóval, az integrált RS-diffúzorbetéttel és a dinamikus tetőlégterelővel teszi mindezt egyértelművé, miközben a hangsúlyosan domborodó első és hátsó sárvédőkkel kiformált, szélesített karosszéria, a keret nélküli Audi Singleframe hűtőrács, az első RS-lökhárító és a nagyméretű szélső légbeömlő nyílások is az impozáns RS-dizájnra irányítják a figyelmet.

Jövőbemutató karakter – a beltér-dizájn

A szellőztetőfunkciót is kínáló, igényes rombusz- vagy opcióként perforált méhsejt-mintázatú steppeléssel varrott első plusz sportülések mindenkor határozott tartást biztosítanak. Az MMI touch response rendszer kijelzői teljes egészében a középkonzol felületébe integráltan kaptak helyet, az impozáns dizájnt pedig az alapfelszereltséget bővítő, antracitárnyalatú Race alumínium dekorbetétek, illetve az extrafelszereltségként rendelhető kétféle, piros vagy szürke RS-dizájncsomag tehetik még sportosabbá.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music3 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music3 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine2 látható.

A zene mindig a fedélzeten

Az Amazon Alexa4 és az Amazon Music4 integrációjával immár útközben is igénybe veheti Audijában az Amazon népszerű hang-, illetve zeneszolgáltatását – egészen egyszerűen, okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine2 látható.

Hely a mozgástérnek

1680 literes csomagtér lehajtott hátsó ülésekkel – a mindennapok során is elegendő helyet biztosít a legkülönfélébb dolgoknak. Vezérelje - extraként - egyszerű lábmozdulattal a csomagtérajtó nyitását és pakoljon bele kényelmesen.

Audi exkluzív

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS 6 Avant modelljét az Audi exkluzív kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással8 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron7 látható.

 

Audi RS 7 Sportback

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 12,1-13 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.