Audi Logo

RS 7 Sportback

 
 
Audi RS 7 Sportback seitliche Heckansicht

A víziók hajtásrendszere

Vad és zabolátlan vagy egyéni és esztétikus? Az Audi RS 7 Sportback¹ már meghozta a döntést: mindkettő – a teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS 7 Sportback számokban

Teljesítmény

441

kW

Gyorsulás (0-100 km/h)

3.6

s

Maximális forgatónyomaték

800

Nm

A vad esztétikum látványa – vagy épp személyes élménye

Amikor a kupészerű, elegáns dizájnvonalak Gleccserfehér metál árnyalatban találkoznak a V8-as TFSI-motor erejével.

Már első pillantásra kivételes

Sportos tetővonalával az Audi RS 7 Sportback mindenütt vonzza a tekinteteket.

Megszökni a mindennapokból

Audi RS 7 Sportback bármelyik ülésén sikerülhet ez a „mutatvány” – például az első plusz sportülésekben, amelyek extrafelszereltségként Sziklaszürke méhsejtmintázatú steppeléssel készült, a háttámlákon pedig „RS” dombornyomattal díszített, fekete perforált Valcona bőrkárpitozással is rendelhetők. A szürke RS dizájncsomag részeként a hátsó biztonsági övek is szürke szegéllyel3 kérhetők. A tágas beltérnek köszönhetően igény szerint egész családja vagy barátai is évezhetik az esztétikus sportosságot, így opcionálisan akár ötödmagával is kényelmesen maga mögött hagyhatja a mindennapokat.

Audi exclusive⁷

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS 7 Sportback1 modelljét az Audi exkluzív⁷ kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11,10 a témavilág11,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant8 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi RS 6 Avant

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált1: 12,3–13,1 l/100 km (WLTP)

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.