Audi Logo

RS 6 Avant performance

 
 
Audi RS 6 Avant performance seitlich

Első pillantásra vérbeli "performance"

A vezetés még intenzívebb, jól érzékelhető és hallható élménye – az eddigi legerősebb RS 6 motorral az új Audi RS 6 Avant performance modellben. A teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS 6 Avant performance számokban

Teljesítmény

463

kW

Gyorsulás (0-100 km/h)

3.4

s

Maximális forgatónyomaték

850

Nm

Magával ragadó "performance"

Az Audi RS 6 Avant performance mély benyomást keltő dinamikát kínál a mindennapok során. A Dinamikus futóműszabályzással (Dynamic Ride Control; DRC) kiegészített RS-sportfutómű plusz³ és a 305 kilométer/óráig emelt végsebességet is magában foglaló RS-dinamikacsomag plusz³ a vezetés mindenkor kellően kontrollálható élményéről gondoskodik.

Minden ízében RS

Az Audi RS 6 Avant még erősebb performance változata a Matt karbon optikai csomaggal³, a hozzáillő külső visszapillantó tükrökkel és az új, 22 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsákkal valóban tökéletes vizuális összhatást sugároz.

A színtiszta sportosságra összpontosít

Utasterének kialakítása az Audi RS 6 Avant performance progresszív megjelenését hangsúlyozza. Engedje, hogy magával ragadja az RS performance specifikus különlegességek jellemezte dizájn!

Még egyedibb az Audi exkluzív révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS 6 Avant performance modelljét az Audi exkluzív7 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: színes hímzések az üléseken, RS-szőnyegek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11,10 a témavilág11,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant8 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music4 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music4 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Limousine2 látható.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással9 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron8 látható.

 

Audi RS 7 Sportback performance

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1) (l/100 km): 12,1-13

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak.