Audi Logo

RS 7 Sportback performance

 
 
Audi RS 7 Sportback performance Frontansicht

Esztétikája inspirál, akusztikája lenyűgöz

A vezetés még intenzívebb, jól érzékelhető és jól hallható élménye, az új Audi RS 7 Sportback performance¹ eddigi legerősebb RS 7 motorjával – a teljesítmény hozzáállás kérdése.

 

Az RS 7 Sportback performance számokban

Teljesítmény

463

kW

Gyorsulás (0-100 km/h)

3.4

s

Maximális forgatónyomaték

850

Nm

Mély benyomást keltő „performance”

Az Audi RS 7 Sportback performance lenyűgöző dinamikát hoz a mindennapokba. A Dinamikus futóműszabályzással (Dynamic Ride Control; DRC) kiegészített, extrafelszereltségként rendelhető RS sportfutómű plusz és a 305 kilométer/órára növelt végsebességet is biztosító, szintén extraként kínált RS-dinamikacsomag plusz a vezetés élvezetes és kontrollált élményéről gondoskodik.

Minden ízében RS

Az Audi RS 7 Sportback1 még erősebb performance változata exkluzív dizájn-stílusjegyeivel tűnik ki. A matthatású Ascari-kék3 fényezés és az alapkivitelhez tartozó matt szürke külső elemek izgalmas vonzerőt kölcsönöznek számára.

A színtiszta sportosságra összpontosít

A beltér is tartja a különleges külső ígéretét: igényes és sportos hangulat, az RS performance modellekre jellemző exkluzív felszereltséggel.

Még egyedibb az Audi exkluzív4 révén

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi RS 7 Sportback performance1 modelljét az Audi exkluzív4 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: színes hímzések az üléseken, RS-szőnyegek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11,10 a témavilág11,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant8 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

Audi RS 6 Avant performance

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 12,3-13 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak. Ehhez a járműhöz csak a WLTP szerinti fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékek állnak rendelkezésre, az NEDC szerintiek nem.