Audi Logo

A6 Limousine­­­ TFSI e

 
 

Az A6 Limousine 55 TFSI e számokban

Elektromos maximális teljesítmény akár

63–68

km

Gyorsulás (0-100 km/h)

5.6

s

Teljesítmény

270

kW

*Tisztán elektromos hatótáv (kombinált1) (WLTP), 19–20 colos kerekekkel. **Üzemanyag-fogyasztás (kombinált12) (l/100 km): 1,2–1,7; elektromosenergia-fogyasztás (kombinált12) (kWh/100 km): 19,1–21,8; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált12) (g/km): 28–39.

Megelőzi korát

Az Audi A6 Limousine TFSI e egyszerre kínál hálózatról tölthető, gazdaságos hibridhajtást (Plug-in Hybrid), iránymutató kezelési koncepciót és atletikus formavilágot.

 

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi A6 Limousine TFSI e két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, míg a belsőégésű TFSI-motorjával kiegészítve az Audira oly jellemző színvonalas menetdinamikáról sem kell lemondani. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben egyaránt töltési lehetőségek széles skálája állhat az Audi A6 Limousine TFSI e rendelkezésére.

Határozott fellépés

Az Audi A6 Limousine TFSI e bőséges felszereltségével kelt mély benyomást – kívül dinamikus és sportos, belül kényelmes és funkcionális. E felszerelések közé tartoznak 19 col peremátmérőjű kerekei, vörösre fényezett féknyergei, Matrix-LED fényszórói és első sportülései.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja" nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11,10 a témavilág11,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant8 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos

 

Audi A6 Avant TFSI e

Üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztás (kombinált1): 1,5–1,7 l/100 km benzin | 17,5–18,2 kWh/100 km elektromos energia

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott járműfelszereltség függvényeként alakulnak.