Audi Logo
 
 

Az A6 Avant TFSI e számokban

Elektromos maximális teljesítmény akár

60-66

km

Gyorsulás (0–100 km/h)

5.7

s

Teljesítmény

270

kW

*Tisztán elektromos hatótáv (kombinált1)(WLTP) 19–20 colos kerekekkel. **Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1,4) (l/100 km): 1,4–1,7; elektromosenergia-fogyasztás (kombinált1,4) (kWh/100 km): 20,3–21,8; szén-dioxid-kibocsátás (kombinált1,4), g/km: 32–39.

Részben elektromos, emellett funkcionális

Innovatív, hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtás és magasfokú mindennapos használhatóság akár öt személy számára – az Audi A6 Avant TFSI e

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A6 Avant TFSI e modellt!

Igazi luxus, hogy választania sem kell

Az Audi A6 Avant TFSI e két világ legjobbját ötvözi: tisztán elektromos hajtásával helyi szinten károsanyag-kibocsátás nélkül, halkan suhan, míg a belsőégésű TFSI-motorjával kiegészülve az Audira jellemző színvonalas menetdinamikáról sem kell lemondani. A fékezési fázisok alatti energia-visszatáplálásnak (rekuperáció) köszönhetően mozgási energiája egy része elektromos energia formájában visszanyerhető.

Megkönnyített töltés

Otthon és útközben egyaránt töltési lehetőségek széles skálája állhat az Audi A6 Avant TFSI e rendelkezésére.

Határozott fellépés

Az Audi A6 Avant TFSI e bőséges felszereltségével kelt mély benyomást – kívül dinamikus és sportos, belül kényelmes és funkcionális. E felszerelések közé tartoznak 19 col peremátmérőjű kerekei, vörösre fényezett féknyergei, Matrix-LED fényszórói és első sportülései.

Variálható és funkcionális

Az Audi A6 Avant TFSI e bőséges térkínálata akár öt személy számára is tágas helyet biztosít, miközben elektromos motorjának akkumulátorát olyan helytakarékos módon építették be a csomagtérpadlózat alá, hogy akár 1535 literes csomagtér is rendelkezésére állhat.

Audi alkalmazásbolt – Az Ön Audijában

Vegye igénybe népszerű alkalmazások – mint például a Spotify vagy a YouTube – kínálatát közvetlenül autója MMI-rendszerében, mégpedig az okostelefon "kerülőútja” nélkül. Az Alexa6, vagyis az Amazon hangszolgáltatása használatával például híreket is hallgathat, de az időjárás-előrejelzést vagy a meccseredményeket is megtekintheti, illetve zenét streamelhet és még sok más funkciót is élvezhet.

Szokványos helyett személyes

Lenyűgöző fotók vagy épp ismert mozihősök: egyszerűen válassza ki kedvenc képét a myAudi alkalmazásban11,10 a témavilág11,3 területen, és használja az MMI-rendszer háttérképeként. Kellemes összhatás: a Hangulatvilágítás-csomag plusz3 automatikusan a választott motívumhoz igazítja színhangulatát.

Megjegyzés: A képen az Audi A6 Avant8 látható. Háttér az MMI-rendszerben: © Thomas Hoepker – Magnum Photos