Audi Logo
 
 

Sportosság a szabad ég alatt

Erős motorjának köszönhetően az S5 Cabriolet a sportkocsik színvonalán szolgál meggyőző menetteljesítményekkel, amelyek dinamikájában és vezetési élményében is tükröződnek.

 

Az S5 Cabriolet számokban

Teljesítmény

260

kW (354 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,9

s

Maximális forgatónyomaték

500

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S5 Cabriolet TFSI modellt!

 

Erőteljes hajtás

260 kW (354 LE) teljesítményű és 500 newtonméter maximális forgatónyomatékú, 3,0 literes TFSI-motorjával az Audi S5 Cabriolet álló helyzetből mindössze 4,9 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra, végsebességét pedig elektronika korlátozza 250 kilométer/órára. A vezetés élményét a sportdifferenciálművel kiegészített quattro állandó összkerékhajtás teszi még intenzívebbé, utóbbi aktívan és változó arányban osztja el a forgatónyomatékot a tengelyek között. A szériafelszereltséget bővítő dinamikus kormányzás folyamatosan az autó pillanatnyi sebességéhez illeszti a kormányzás áttételét és erőszükségletét.

Jól látható sportosság – a dizájn

A vezetés élvezetes élménye, elsősorban nyitott tetővel – erről szól az Audi S5 Cabriolet. Hátulján a teljes szélességében matt alumíniumezüst felületű díszléccel szegélyezett S-diffúzor, az S-specifikus, krómozott dupla kipufogóvégcsövek és az S-légterelő vonzza a tekintetet, míg elöl az S-lökhárító, a matt alumíniumezüst betétekkel kidolgozott, méhsejtmintázatú, matt titánfekete hűtőrács, a keretbe foglalt, széles légbeömlő nyílások és a matt alumíniumezüst árnyalatú pengeelem (Blade) tűnik fel. A sportos stílust a külső visszapillantó tükrök matt alumíniumhatású házai és az S-emblémával díszített, megvilágított küszöblécek is hangsúlyozzák. Zárt állásában az 50 kilométer/óra sebességig 15 másodperc alatt nyitható és 18 másodpercen belül zárható vászontető is elegánsan illeszkedik a formavilágba.

Nagyfelbontású információs képernyők

Az Audi S5 Cabriolet infotainment-rendszere intuitív módon a 10,1 col képátlójú MMI touch érintőképernyőről vagy természetes hangvezérléssel kezelhető. Az extrafelszereltségként kínált Audi virtual cockpit plus jól áttekinthető, 12,3 col átlójú Full-HD kijelzőfelülete egyénileg alakítható kezeléssel, intuitív menüvezetéssel és a vezetőre összpontosító kijelzővel jeleníti meg az Ön látóterében a legfontosabb járműadatokat. Az S-specifikus nézetben a fordulatszámmérő áll a kijelző középpontjában.

Megjegyzés: A képen az Audi S5 Coupé látható.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Sportback látható.

Mindig a fedélzeten az Amazon Alexa és az Amazon Music

Az Amazon Alexa és az Amazon Music integrációjával immár útközben is igénybe veheti az Amazon népszerű hang-, illetve zeneszolgáltatását Audijában – egészen egyszerűen, okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Coupé látható.

 
 
 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron látható.

 

Audi S5 Coupé

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 7–7,9 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.