Audi Logo
 
 

Sportos elegancia

Dizájnnyelvezete és számos S-specifikus eleme kölcsönöz kiemelkedő sportosságot az S5 Coupé számára.

 

Az S5 Coupé számokban

Üzemanyagtartály térfogata (CNG)

251

kW (341 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4,6

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A5 Coupé TDI modellt!

 

A sport? Az utcán kezdődik!

251 kW (341 LE) teljesítményt és 700 newtonméter maximális forgatónyomatékot kínáló, 3,0 literes TDI-motorjával az Audi S5 Coupé álló helyzetből mindössze 4,6 másodperc alatt gyorsíthat fel 100 kilométer/órás tempóra, végsebességét pedig az elektronika korlátozza 250 kilométer/órára. A sportdifferenciálművel kiegészített quattro összkerékhajtás aktívan és változó arányban osztja el a forgatónyomatékot a tengelyek között., az extrafelszereltségként kínált dinamikus kormányzás pedig pontosan a jármű pillanatnyi sebességéhez igazítja a kormányzás áttételét és erőszükségletét. Az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszerrel, illetve annak dynamic, comfort, auto, individual és efficiency beállításaival Ön a menettulajdonságokat is mindenkor befolyásolhatja.

A nagy egész? Minden egyes részlet!

Az autó elején az S-lökhárító, a matt Alumíniumezüst árnyalatú betétekkel kiegészített, méhsejtmintázatú, matt Titánfekete hűtőrács, a határozott szegélyű, széles légbeömlőnyílások és a matt Alumíniumezüst tónusú első pengeelem (blade) tűnnek fel. Oldalnézetben a 18 col peremátmérőjű kerekek, az S-sportfutómű, a külső visszapillantó tükrök alumíniumhatású házai és az S-emblémával díszített, megvilágított első küszöblécek keltenek mély benyomást. A far szélességét a végigfutó matt Alumíniumezüst felületű díszléccel kidolgozott S-diffúzor, a krómozott, S-specifikus kettős kipufogóvégcsövek és a hátsó S-légterelő hangsúlyozzák. A képen látható autó az Audi Sport extraként rendelhető 5 V-küllős „Stern”, matt Titánszürke, polírozott könnyűfém keréktárcsáival készült.

Még dinamikusabb: a competition edition plus

A competition edition plus kivitel hangsúlyosan emeli ki az Audi S5 Coupé3 sportos karakterét, mégpedig markáns fekete dizájnelemekkel, illetve a fekete Plusz optikai csomaggal. A hangulatos fénydizájnról a Hangulatvilágítás-csomag plusz és a logókivetítéssel kiegészített, LED-technikájú beszállófény gondoskodik.

Ragyogó világosság

A LED-technikájú fényszórók már az Audi S5 Coupé alapfelszereltségéhez tartoznak, extrafelszereltségként pedig az Audi lézerfénnyel kiegészített Matrix-LED fényszórók is rendelkezésre állnak. Az Audi lézerfény nagyobb sebességeknél egészíti ki a LED-technikájú távolsági fényt, amelyhez képest közel kétszeres hatótávval gondoskodik jól érzékelhetően nagyobb biztonságról. Ugyanezen világításcsomag része a Hazavezető fény (Coming Home/Leaving Home) dinamikus fényanimációja és a dinamikus irányjelző.

Megérzés? És minden szem előtt!

Az Audi S5 Coupé infotainment-technikái – például az MMI touch funkcióval kiegészített, extrafelszereltségként rendelhető MMI Navigációs rendszer plusz – intuitív módon, a 10,1 col képátlójú MMI touch érintőképernyőről vagy természetes hangvezérléssel kezelhetők. Mindemellett ugyancsak extrafelszereltségként az Audi virtual cockpit plus műszeregység is rendelkezésére áll, amely 12,3 col átlójú, jól áttekinthető Full-HD kijelzőfelületén közvetlenül az Ön látóterében tájékoztatja a legfontosabb járműadatokról, személyre szabható kezeléssel, intuitív menüvezetéssel és a vezetőre összpontosító megjelenítéssel. S-specifikus üzemmódjában a fordulatszámmérő áll a középpontban.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music segítségével

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Sportback látható.

Mindig a fedélzeten az Amazon Alexa és az Amazon Music

Az Amazon Alexa és az Amazon Music integrációjával immár útközben is igénybe veheti az Amazon népszerű hang-, illetve zeneszolgáltatását Audijában – egészen egyszerűen, okostelefon és alkalmazás nélkül.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Coupé látható.

 
 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron látható.

 

Audi S5 Sportback

Szén-dioxid-kibocsátás, kombinált:

167–169 g/km; üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 6,4 l/100 km. Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.