Audi Logo
 
 
A5 Cabriolet Heckansicht seitlich

Megélni az érzelmeket

Szálljon be és legyen része a vezetés - az Audi A5 Cabriolet kínálta - vérpezsdítő élményében!

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi A5 Cabriolet modellt!

Szebb kilátás – és látvány

A széles légbeömlő nyílások és a krómozott díszlécek sportosan markáns karaktert kölcsönöznek az Audi A5 Cabriolet számára.

Még dinamikusabb: a competition edition plus

A competition edition plus kivitel hangsúlyosan emeli ki az Audi A5 Cabriolet sportos karakterét, mégpedig markáns fekete dizájnelemekkel, illetve a Plusz fekete optikai csomaggal és az S line összeállítással. A hangulatos fénydizájnról a Hangulatvilágítás-csomag plusz és a logókivetítéssel kiegészített, LED-technikájú beszállófény gondoskodik.

A környezet élvezete

A vászontető – 50 kilométer/óráig akár menet közben is – 15 másodperc alatt nyitható, illetve 18 másodpercen belül zárható. A csomagtartó 370 literes.

Kompromisszumok? Nem kellenek!

A progresszív belteret igényes anyagválasztás, korszerű infotainment-kínálat és extrafelszereltségként a Hangulatvilágítás-csomag plusz egészíti ki, s az opcionális Audi design selection összeállítással és az ugyancsak opcionális S line dizájncsomaggal pedig további vizuális stílusjegyekkel ruházható fel.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music5 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music5 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A5 Sportback4 látható.

A legjobb vezetési stílus? A változatos!

Extrafelszereltségként rendelhető dinamikus kormányzásával az Audi A5 Cabriolet mindenkor pillanatnyi sebességéhez illeszti kormányzása áttételét és erőszükségletét. Az Audi drive select menetdinamikai szabályzórendszerrel a vezetés élményét alakíthatja igényei szerint: válasszon dynamic, comfort, auto, individual és efficiency beállításai közül.

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással9 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron8 látható.

 

Audi A5 Coupé

Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 4,0–7,1 l/100 km

Az üzemanyag-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.