Audi Logo

S4 Limousine­­­

 
 
Audi S4 Limousine seitliche Front

Sportosabb mint valaha

Az Audi S4 Limousine külsejét és belterét számos S-specifikus elem különbözteti meg egyértelműen az alapmodellétől.

 

Az S4 Limousine számokban

Teljesítmény

251

kW (341 LE)

Gyorsulás (0–100 km/h)

4.6

s

Maximális forgatónyomaték

700

Nm

Gyors-konfigurátor

Kombinálja a különböző fényezéseket és keréktárcsákat, és tekintse meg interaktív 3D-nézetben az Audi S4 Limousine modellt!

 

Megélhető sportosság

Az Audi S4 Limousine hajtásáról háromliteres, V6-os TDI-motorja gondoskodik, amelynek 251 kW (341 LE) teljesítményével és 700 newtonméter maximális forgatónyomatékával álló helyzetből mindössze 4,6 másodperc alatt gyorsíthat fel 100 kilométer/órás tempóra, elektronikusan lehatárolt végsebessége pedig 250 kilométer/óra. A hajtásrendszerbe integrált, az alapkivitelhez tartozó enyhe-hibrid (Mild Hybrid) technika szíjhajtású indítógenerátorral és lítiumion-akkumulátorral szolgálja a fokozott gazdaságosságot és menetkényelmet.

Látható sportosság

Elöl a méhsejt-mintázatú rácsozattal és matt alumíniumezüst árnyalatú betétekkel kialakított Singleframe hűtőrács tűnik fel. A szélső légbeömlő nyílásokat hasonló dizájn jellemzi, az oldalsó küszöbborítások pedig Szelenitezüst árnyalatúak. Az S4 Limousine alapfelszereltségében 18 col peremátmérőjű keréktárcsák szerepelnek.

Még dinamikusabb: a competition edition plus

competition edition plus kivitele hangsúlyosan emeli ki az Audi S4 Limousine1 sportos karakterét, mégpedig markáns fekete dizájnelemekkel, illetve a Plusz fekete optikai csomaggal. A hangulatos fénydizájnról a Hangulatvilágítás-csomag plusz és a logókivetítéssel kiegészített, LED-technikájú beszállófény gondoskodik.

Érezhető sportosság

A rombuszmintájú steppeléssel varrott és S-emblémával díszített, extrafelszereltségként rendelhető első S-sportülések magassága, hosszirányú pozíciója, illetve ülőpárnájuk és támlájuk dőlésszöge egyaránt elektromosan állítható, hangsúlyosan kiformált oldalpárnáik pedig kanyarban is határozott tartást biztosítanak. Az alul egyenesített karimájú, bőrbevonatú, szintén extraként kínált háromküllős Multifunkció plusz sportkontúr-kormánykerék szintén S-emblémát hordoz és S-specifikus kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal készül.

Streamelje kedvenc zenéit az integrált Apple Music6 segítségével!

Élvezze autójában a tökéletes zenei élményt az Apple Music6 révén! Több mint 90 millió dalt streamelhet zavartalanul és reklámok nélkül – közvetlenül az MMI-rendszeren keresztül. Keresse ki kedvenc számait és fedezzen fel újabb zenéket, amelyek tetszenek Önnek. Válasszon három nemzetközi élő rádióállomás közül, amelyeket jól ismert előadók vezetnek, s amelyek aktuális slágereket, klasszikusokat és countryzenét játszanak. Emellett személyes zenei könyvtárához is hozzáférhet, és előadó, cím, album és lejátszási lista alapján is kereshet.

Megjegyzés: A képen az Audi A4 Limousine3 látható.

Audi exkluzív5

Alakítsa inspiráló egyedi darabbá Audi S4 Limousine modelljét az Audi exkluzív5 kínálatával, hogy éppolyan egyéniség lehessen, mint Ön: válogatott dekorbetétek, színes bőrbevonatok és széles színpalettáról választható egyéni fényezések. Pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné.

Személyre szabott megoldások

Az Audi Eredeti Tartozékok8 választéka számos lehetőséget kínál, hogy Ön különböző megoldásokkal gazdagíthassa Audi S4 Limousine modellje felszereltségét – élvezze a pontos megoldások, a vonzó formák és a magasfokú funkcionalitás előnyeit.

 
 

Functions on Demand

Functions on Demand koncepciójával az Audi még nagyobb rugalmasságot kínál a kívánt felszereltség összeállítása során, ugyanis bármikor számos funkcióval bővíthető, amelyek a myAudi alkalmazással10 gyorsan és intuitív módon választhatók ki.

Megjegyzés: A képen az Audi e-tron9 látható.

 

Audi S4 Avant

Üzemanyag-fogyasztás (kombinált1): 7,2-7,9 l/100 km

Az üzemanyag-/elektromosenergia-fogyasztási és a szén-dioxid-kibocsátási adatok a megadott tartományban a választott keréktárcsák/gumiabroncsok függvényeként alakulnak.